2789
عنوان

ترکوندینش؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 27 پست
ترکید؟؟؟ من اونجا بودم چیز بدی که نگفته بود گفتم که انکار اینجا دبستانه فورا ناظم و معلم رو صدا می ...

اره ترکوندش 😒

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومد گفت اینا چیه اینجا میزارید و این حرفا در حالی ک موضوع سایت در اصل همینه ولی ب اشتباه به غیبت ا ...

من تاپیک شما رو ندیدم اما این حرفا غیبت نیست چون ما همدیگه رو نمیشناسیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آهان خوب بود ک حتما کامنت ها بی مزه بودن 

ن گزارش زدن

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
من تاپیک شما رو ندیدم اما این حرفا غیبت نیست چون ما همدیگه رو نمیشناسیم

تاپیک من نبود تاپیک یکی از بچه ها بود

غیبتم نباشه جای اون مسئله ای ک ترکید اینجاس نه مادر شوهر!

شاید نی نی یاران ترکاندن چرا گناه مردم را میشورید

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
نمیدونم چیشده!؟ ولی تومجازی وقتی کسی روندیدی عکس وعقبه ای ازش ندیدی حرفم بزنی درباره ش غیبت نمیشه ...

غیبت هم نباشه ب نظرت جای مادر شوهر اینجاس یا حرفی ک ترکیده؟

ترکید؟؟؟ من اونجا بودم چیز بدی که نگفته بود گفتم که انکار اینجا دبستانه فورا ناظم و معلم رو صدا می ...

چند روز پیش نی نی یار گله میکرد از کسانی که کاربرهایی که نی نی نی یار رو صدا میزنن مسخره میکنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

غیبت هم نباشه ب نظرت جای مادر شوهر اینجاس یا حرفی ک ترکیده؟

بعضیاجنبه م دارن منتهی ازروی آزاراذیت گزارش میزنن

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
شاید نی نی یاران ترکاندن چرا گناه مردم را میشورید

با این موضوع زیاد تاپیک زده شده قبلن ها ک بچه ها یجور دیگه بودن

تاپیک من نبود تاپیک یکی از بچه ها بود غیبتم نباشه جای اون مسئله ای ک ترکید اینجاس نه مادر شوهر!

میگم من ندیدم تاپیک رو اما همه جاشون اینجاست هم آموزش هم کسایی که راهنمایی میخوان برای این مسایل

نمیدونم چیشده!؟ ولی تومجازی وقتی کسی روندیدی عکس وعقبه ای ازش ندیدی حرفم بزنی درباره ش غیبت نمیشه ...

به هر ذره از هستی نباید بی حرمتی بشه،یکی از آفات غیبت لذت بردن از زشت دیدنِ، البته اگه ذره ایی از هستی خواست به فردی آسیب برسوونه اگه آسیبش بزرگ بود فرد باید از خودش دفاع کنه اما نباید بی حرمتی کنه