2789
عنوان

نامزد عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 43 پست
شما ندیدی چه کارا که نکردن وای تا عقد نشده نرید ،شهر کوچیکیه ،میپیچه،هنرپیشه شیطان بودن،ببخشیدا ولی ...

آخه چرا به حرفاشون اهمیت دادن،شوهرم دوتا کوچه بالاتر از ما بود ولی ما باز تحیق کردیم،بهت حق میدم ولی من خیلی تکابی میشناسم خیلی بامعرفتن

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آخه چرا به حرفاشون اهمیت دادن،شوهرم دوتا کوچه بالاتر از ما بود ولی ما باز تحیق کردیم،بهت حق میدم ولی ...

آشغال ترینشون به پست فامیل ما خورد

واقعا هنرپیشه بودن ایکبیری ها

ننه اش از خوشگلی دخترخالم داشت میمرد انقدر روانی بودن

شوهرشم با این عقده بازی هاش سکته داده کشته که افتاده رو مالش 

عزیزم پس بگو من خیلی تعجب کردم اخه تکاب هم کورد نشین هم ترک  کورد ها رسم صیغه اصلاااا ندارن و ت ...

آره اصلا صیغه نمیکنن در مذهبشون ممنوعه حتی در دوران عقدم دختر دست نمیخوره ودختر می مونه 

آره اصلا صیغه نمیکنن در مذهبشون ممنوعه حتی در دوران عقدم دختر دست نمیخوره ودختر می مونه 

دقیقااا خیلی حساسن و خیلی برای عروسشون احترام میزارن که حدو حساب نداره البته کورداشونو میگم واقعا حرف ندارن 

اینا مثل شیطان انقدر پدر دختر و دوره کردن که مجبور به صیغه شدن انقدر که گفتن و گفتن

وگرنه خانواده خاله منم بد میدونستن

مثل سگ دروغ گفتن که فقط برای اینکه مومنیم راحت تر صحبت کنیم اما پسره از همون روز اول دائم دستشو میگرفت و بوسش میکرد،حتی دخترخالم میگفت ما مذهبی هستیم بیرون زشته

انقدر هرز بوده پسره که میگفته به کسی چه محرمیم دلم میخواد..

به نظر منم باید یه آبروی اساسی از اینا برده شه انقدر وقیح ان