2777
2789
تروخدا بگین واکسن 6ماهگی درد شو تبش مثل 4ماهگیه

دختر من چهار ماهگی خیلی اذیت شد اما شش ماهگی خیلی راحت بود اصلا تب نداشت چون حالت تهوع می گرفت استامينفون میدادم کلا استا نميدادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتاهم میزنن؟؟

نه یکی هست

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
اخه چند روز دیگه باید6ماهگی بزنه تنهام میترسم تب کنه بلد نیستم کاری کنم

کاری نداره استامینوفن روسرساعت بده بهش

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
جدی؟بچه منم 4ماهگی خیلی اذیت شد همش بی حال 6ماهگی ترس دارم چون تنهام

آره باور کنید.منم خیلی استرس داشتم چون چهار ماهگی بخاطر تب بالا اورژانس بردمش اما شش ماهگی خیلی خوب بود همش منتظر بودم تب کنه.فقط بدنش گرم بود.حتی واکسن هجده ماهگی هم همین طور بود چند روز پیش زدم

آره باور کنید.منم خیلی استرس داشتم چون چهار ماهگی بخاطر تب بالا اورژانس بردمش اما شش ماهگی خیلی خوب ...

خداخیرت بده.4ماهگی تبش رو 37و8 بود استامنیوفن میدادم میومد رو 34 بخاطر همین اذیت میشم.بچمم رفلاکسی شیر نمیخوره استرس دارم که چیکار کنم دست تنها

شما  رویادمه وقتی تاپیک میزدم همیشه کمکم میکردین البته بایه کاربری دیگه

گلم من همین یک کاربری رو دارم شایدپروفالیم فرق داشته نترس هیچی نیست نزاردمایی بدنش کم یازیادبشه اصلش 6ساعتی قطره ولی وقتی تب زیاد۴ساعتی میشه داد

گلم من همین یک کاربری رو دارم شایدپروفالیم فرق داشته نترس هیچی نیست نزاردمایی بدنش کم یازیادبشه اصلش ...

عزیزپ من باکار بر دیگه بودم.اره توضیح دادم 4ساعت که میشد تبش رو37و8میشد بهش استامنیوفن میدادم  میومدرو34 به 115که زنگ زدم گفت گرم بپوشونش.باورت میشههر 1دقیقه 1بار تبش میگرفتم هی میرفت پایین