2777
2789
عنوان

برای مادرشوهرتون روز مادر چی میخرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 107 پست
مادر ما که نیس  همسرمونم بره واسه مامان خودش بخره  

بله درسته .ولی خب دیگه وقتی ادم ازدواج میکنه مادر تو و مادر من نداره .معمولا با هم میرن این مناسبت هارو دیگه.مادرشوهرت چجور ادمیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قابل قیاس نیسن...لابد نفست جای گرم بلند میشه

گلم ن خطاب ب شما ک خطاب به همه دوستان میگم.

مادرشوهرا چ خوب چ بد برای همسرامون مادری کردن.الانم قرار نیست ما از جیبمون کادو بخریم.پولش مالِ بچشون و ما فقط نظر میدیم.

مادرشوهر من ی فتنه گر تمام عیارِ.الانم باهاش قطع رابطم اما میرم کادو میخرم میدم همسرم از طرف خودش ببره.اینطوری هم مامانش شاد میشه هم من پیش همسرم عزیزمیشم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
من ۳تا کیف میخرم لابد میپرسید چرا سه تا یکی هم واسه زن بابام    

کوفت بخوره زن بابات. من ک کوفت براش میخرم. چ ساده ای تودختر

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
مادر منم در حقم مادری کرده،مگ مادرا غیر از این کاری میکنن؟ولی هنوزم بعد ۴ سال مادرم ب هر مناسبتی واس ...

دقیقا مامان منم خیلی برامون دست و دلبازه.برعکس خانواده ی شوهرم.چرا باید کادوشون یکی باشه

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
پس چی خیلی دوستش دارم این کیکو دوروز پیش تولدش بود براش پختم 

چه خوب ..راستی با چی نوشتی ؟

💚خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

بله درسته .ولی خب دیگه وقتی ادم ازدواج میکنه مادر تو و مادر من نداره .معمولا با هم میرن این مناسبت ه ...

مادر شوهر مادر نمیشه 

تمام

میشه برای حاجت رواییم چند تا صلوات بفرستی😍♥️مرسی

وای به قرآن مادر شوهر من فرشته.امروز منو شوهرم مریض بودیم اومد خونه مون نون تازه و سوپ گرفته بود

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
مگه شما به خاطر اینکه حتما طرف جبران کنه خوبی میکنی؟بدون چمداشت خوبی کنید

باید خوبی ببینی تا خوبی کنی،وقتی کسی فقط از ادم توقع داشته باشه،اصلا دوست نداری کاری کنی واسش

خدا جونم هزاران بار شکرت❤

نه# به کادوی زوری

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
باید خوبی ببینی تا خوبی کنی،وقتی کسی فقط از ادم توقع داشته باشه،اصلا دوست نداری کاری کنی واسش

اخه روز مادر کادو رو همسرتون به مامانش میده در واقع،که مطمئنا برای یک لحظه حداقل مادری کرده براش

چه خوب ..راستی با چی نوشتی ؟

شکلات تخته ای بزار اب بشه دوقاشقم خامه صبحونه بزن بهش تند تند همبزن کاملن قاطی بشه فرم پیدا کرد زیرشو خاموش کن بریز تو قیف یا پلاستیک فریزر بنویس تزئین کن😀😀😀

من با خواهر برادرهام تصمیم میگیریم که چی واسه مادرمون بخریم پول روهم میندازیم و میخریم . همسرمم همینطور 

فقط جالبیش اینه خواهرشوهر و مادرشوهرتصمیم میگیرن و انتخاب میکنن پسرهاش پول میدن. 

2790
2778
2791
2779
2792