2777
2789
عنوان

اینا علامت عشقه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 94 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم همسر من ۶سال ازم بزرگتره و استاد دانشگاهم نبود استاد زبان من بود البته همیشه استادا یا معلما یه شاگردو بیشتر دوس دارن حالا چون اون شاگرد زرنگ تره یا به خاطر شخصیتش و زرنگ بودنش یا به هر دلیلی من فکر میکنم استادتون فکر می‌کنه شما خیلی خانوم و با شخصیت هستید و طرز فکرتونو قبول داره و عشق نیس

چرا رفتی؟چرا من بی قرارم؟
عزیزم همسر من ۶سال ازم بزرگتره و استاد دانشگاهم نبود استاد زبان من بود البته همیشه استادا یا معلما ی ...

اخه اصلا با کسی اینجوری نبوده به هیچ وجه، کم نیستن کسایی که خیلی وجیه و باشخصیتن ولی با اونا چرا اینجوری نیست ، من باقی اساتیدم خیلی باهام خوبن و دوسم دارن ولی نه اینجوری

اخه اصلا با کسی اینجوری نبوده به هیچ وجه، کم نیستن کسایی که خیلی وجیه و باشخصیتن ولی با اونا چرا این ...

نمیدونم این ک بهت نمره داده علامت خوبیه 

ولی شوهر من میگفتم سرده سریع یه صندلی میذاشت کنار بخاری می‌گفت اینجا بشین 

یا مثلا نگام نمی‌کرد وقتی نگاش نمی‌کردم ولی وقتایی ک داشتیم چیزی مینوشتیم زل میزد بهم منم سریع سرم بالا میبردم ک غافل گیر شه نگاهشو تغییر میداد

در کل سر کلاساش خیلی بد اخلاقه ولی به خاطر این ک با من راحت شه با گروه ما خوب بود (به گفته خودش)

راستی یه بار کل کلاس به یه دلیل باید جریمه نقدی میشدیم ب یه دلیلی جریمه من از همه بیشتر بود صدام کرد گفت تو هم جریمه شدی گفتم اره چپ چپ نگام کرد گفت واقعا که بعدم صحبت کرد جریممون نکردن 

ولی ب خاطر سنش یکم مراقب باش و اگه مطمئن شدی علاقه ای هست مواظب باش سو استفاده نباشه

چرا رفتی؟چرا من بی قرارم؟