2777
2789
عنوان

اینا علامت عشقه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 94 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم همسر من ۶سال ازم بزرگتره و استاد دانشگاهم نبود استاد زبان من بود البته همیشه استادا یا معلما یه شاگردو بیشتر دوس دارن حالا چون اون شاگرد زرنگ تره یا به خاطر شخصیتش و زرنگ بودنش یا به هر دلیلی من فکر میکنم استادتون فکر می‌کنه شما خیلی خانوم و با شخصیت هستید و طرز فکرتونو قبول داره و عشق نیس

چرا رفتی؟چرا من بی قرارم؟
عزیزم همسر من ۶سال ازم بزرگتره و استاد دانشگاهم نبود استاد زبان من بود البته همیشه استادا یا معلما ی ...

اخه اصلا با کسی اینجوری نبوده به هیچ وجه، کم نیستن کسایی که خیلی وجیه و باشخصیتن ولی با اونا چرا اینجوری نیست ، من باقی اساتیدم خیلی باهام خوبن و دوسم دارن ولی نه اینجوری

اخه اصلا با کسی اینجوری نبوده به هیچ وجه، کم نیستن کسایی که خیلی وجیه و باشخصیتن ولی با اونا چرا این ...

نمیدونم این ک بهت نمره داده علامت خوبیه 

ولی شوهر من میگفتم سرده سریع یه صندلی میذاشت کنار بخاری می‌گفت اینجا بشین 

یا مثلا نگام نمی‌کرد وقتی نگاش نمی‌کردم ولی وقتایی ک داشتیم چیزی مینوشتیم زل میزد بهم منم سریع سرم بالا میبردم ک غافل گیر شه نگاهشو تغییر میداد

در کل سر کلاساش خیلی بد اخلاقه ولی به خاطر این ک با من راحت شه با گروه ما خوب بود (به گفته خودش)

راستی یه بار کل کلاس به یه دلیل باید جریمه نقدی میشدیم ب یه دلیلی جریمه من از همه بیشتر بود صدام کرد گفت تو هم جریمه شدی گفتم اره چپ چپ نگام کرد گفت واقعا که بعدم صحبت کرد جریممون نکردن 

ولی ب خاطر سنش یکم مراقب باش و اگه مطمئن شدی علاقه ای هست مواظب باش سو استفاده نباشه

چرا رفتی؟چرا من بی قرارم؟
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792