مرسی یه غذا ببرم کافیه مثلا مغز این جور چیزا نبرم؟
اره عزیزم مثلا کشک بادمجون ببر یا آش دفعه بعد مثلا ی چیزدیگه
مغزیجات واسه چی😁نمیخواد
ما ویارونه این جور چیزا رو درست میکنیم یاحتی حلوا شیرینی خونگی یاکیک خونگی
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ولی اصولا برای ویارونه چیزای سبک مثل اون موارد ک گفتم میبرن
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
البته خودم این حسو دارم ، شاید خواهر شوهرت دوست داشته باشه
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
کاش سمت ماهم رسم بود دلم خواست 😔 فقط مادر شوهرم برام سمنو درست کرده
اخی عزیزم بازم دم مادرشوهرت گرم من ک نه ماه توخونشون بودم باویار وحشتناک اب خالی دستم ندادن چ برسه ویارونه😊
ما ویارونه درست میکنیم طرف و دعوت میکنیم با ی عده دیگه میان میخورن
اخی عزیزم بازم دم مادرشوهرت گرم من ک نه ماه توخونشون بودم باویار وحشتناک &n ...
چه باحال
آره مادرشوهرم خیلی هوامو داره از هر دو وعده یکیشو دعوتمون میکنه
چه باحال آره مادرشوهرم خیلی هوامو داره از هر دو وعده یکیشو دعوتمون میکنه
چ خاانوم همیشه ان شاالله همینطور مهربون بمونه😍