2777
2789
عنوان

ویارونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 26 پست
مرسی یه غذا ببرم کافیه مثلا مغز این جور چیزا نبرم؟

اره  عزیزم  مثلا   کشک بادمجون ببر یا آش  دفعه بعد مثلا  ی چیزدیگه

مغزیجات  واسه چی😁نمیخواد  

ما ویارونه  این جور چیزا رو درست میکنیم  یاحتی  حلوا شیرینی خونگی  یاکیک خونگی   

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

کاش سمت ماهم رسم بود

دلم خواست 😔

فقط مادر شوهرم برام سمنو درست کرده 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فسنجون بد نیست؟

بد چراباشه خیلیم  عالیه  

ولی اصولا برای ویارونه  چیزای  سبک  مثل اون موارد ک گفتم میبرن

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
فسنجون بد نیست؟

بنظر من فسنجون بیشتر تهوع آوره

البته خودم این حسو دارم ، شاید خواهر شوهرت دوست داشته باشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
کاش سمت ماهم رسم بود دلم خواست 😔 فقط مادر شوهرم برام سمنو درست کرده 

اخی  عزیزم   بازم دم مادرشوهرت گرم  من ک نه ماه  توخونشون بودم باویار وحشتناک  اب خالی  دستم ندادن چ برسه  ویارونه😊 

ما ویارونه درست میکنیم   طرف و دعوت میکنیم  با ی عده دیگه میان  میخورن

اخی  عزیزم   بازم دم مادرشوهرت گرم  من ک نه ماه  توخونشون بودم باویار وحشتناک &n ...

چه باحال

آره مادرشوهرم خیلی هوامو داره از هر دو وعده یکیشو دعوتمون میکنه

کاش سمت ماهم رسم بود دلم خواست 😔 فقط مادر شوهرم برام سمنو درست کرده 

سمنو بد نیس

باور کن واسه منم کسی نیاوردم

خودم دوس دارم ببرم

چون کسی برای من نیاورد همیشه تو ذهنم مونده 

حتی مامانم هم نیاورد برام

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
اخی  عزیزم   بازم دم مادرشوهرت گرم  من ک نه ماه  توخونشون بودم باویار وحشتناک &n ...

چه جالب به نظرت منم دعوتش کنم؟

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
بنظر من فسنجون بیشتر تهوع آوره البته خودم این حسو دارم ، شاید خواهر شوهرت دوست داشته باشه

عه 

اخه گفتم مقویه 

اینهاش عکسش

عکس باز نشد ؟

چه باحال آره مادرشوهرم خیلی هوامو داره از هر دو وعده یکیشو دعوتمون میکنه

چ خاانوم  همیشه ان شاالله همینطور مهربون بمونه😍