2777
2789
فدات مرسی عزیزم وای منم‌همیشه توغذاهاب‌نونی‌میمونم

من دو ردز پیش خوراک پختم انقد خوشمزه شد که شوهرم ک لوسه خوشش اومد 

اینجوری که مرغ تیکه تیکه ای

گوجه حلقه ای

هویج حلقع ای

لوبیا سبز ریز 

سیب زمینی نگینی و رب و فلفل نمک 

به بهترین نحو شد ناهار😃

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شاید😄 تو تراس یا فر؟

خدایی تو ترانس آپارتمان بساط جوجه و جیگر میزارید نمیگید یکی شاید باردار باشه هوس کنه اون روز تو اپارتمانمون بساطش بهراه بود من مردم ولی خوبه باردار نبودم

قیمه عالیه نوش جون مرغ دیشب خوردیم  برنجی نه  نونی

کتلت

کوکو سیب زمینی.سوسیس بندری.خوراک لوبیا سبز😋بیف یا چیگن استراگانوف😊پاستا پنه.سالادماکارونی.کیک مرغ.ساندویچ مرغ.مرغ سوخاری.سیب زمینی ویژه با قارچ و پنیر😋جوجه سوخاری یا اگه آرد داری جوجه چینی.بگم بازم😄.؟

من خودم عدس پلو دارم

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

خوراک بندری 💃

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
خدایی تو ترانس آپارتمان بساط جوجه و جیگر میزارید نمیگید یکی شاید باردار باشه هوس کنه اون روز تو اپار ...

سوالی بود ازشما

من  تو تراس نمیپزم توفر 

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

آبگوشت. کتلت. اشکنه . سوپ. کالاجوش. شیر برنج. سالاد الویه. سیب زمینی. املت. کوکو. خیار گوجه پنیر. سبزی پنیر سنگک.  آش اما الان دیره. 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

خانوما لوبیا چیتی خیلی طول میکشه درست بشه؟

تا ساعت ۱۰ یا ۱۰ و نیم آماده میشه؟

از قبل هم خیس نکردم😑 تو زود پز هم نمیشه بپزم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
من دو ردز پیش خوراک پختم انقد خوشمزه شد که شوهرم ک لوسه خوشش اومد  اینجوری که مرغ تیکه تیکه ای ...

وای‌شوهرم‌عاشق‌این‌غذاعه هی میگه درست‌کن‌تاحالا درست‌نکردم‌میترسم‌بد بشه

قیمه عالیه نوش جون مرغ دیشب خوردیم  برنجی نه  نونی

کوکو سبزی با گردو و زرشک  با سالاد شیرازی یا ماست و خیار

یا کوکو سیب زمینی پخته با سبزی خوردن

کشک بادمجون بازم با سبزی خوردن 

عدسی فرد اعلا بازم با سبزی خوردنننننن

لوبیا با پیاز و روغن زیتون