2777
2789
عنوان

چرا بعضیااا انقدر بی کلاسن؟

752 بازدید | 54 پست

من گاهی اوقات میرم کتابخونه... 

امروز هم رفتم بعد هر سری یه مشکلی پیش میاد

نمیدونم چرا بعضیا انقدر پرخاشگرن!😐 به خاطر کنکوره یا مسائل دیگه؟! 

میخواستم بشینم هِی نــوچ نــوچ میکرد😐 میخواستم پاشم بعد دوباره نــوچ نــوچ میکرد😐 ماژیک هایلایتُ میکشیدم بازم اینکارو میکرد😐 حالا درسته اسمش کتابخونه ست ولی بلا نسبت عینِ مُرده که نمیتونی بشینی اونجا😐 بعد خودش دقیقا همه ی اینکارارو میکرد اما خب گفتم حتما مشکل روانی داره دیگه😐 من چیزی نگفتم... خلاصه منم از کتابخونه زدم بیرون اون موقع تاحالا دارم حرص میخورم...😐 چرا اعصابتون خورده پاچـه مِلّتُ میگیرین؟😐#پاچه_نگیریم

#پاچه_خوشمزه_نیست

مرسی اه👋🏻

تاحالا از این موارد واستون پیش اومده؟😐

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دانشگاه یه عنتردریایی هست من میبینه قیافه میگیره دختره حالامن به یورم حسابش نمیکنمااصلانمیشناسم درگیره باخودش خاک برسر

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

خب منم همینم بعضیا خیلی سر و صدا میکنن تو کتابخونه از خودشون تولید صدا میکنن فک نمیکنم بی کلاسی باشه ادم تمرکزش میره

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده 😔
پاچه خوشمزه نیست😅😅😅😁😁😁

🤣😂والا بخدا

به شدت رو مُخ آدم راه میرن

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

منم با کوچکترین حرکتی حواسم از درس پرت میشه

این‌کارش ک بی کلاسی نبوده پاچه گیری بوده 

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰