2777
عنوان

استخاره قرآنی و چله حاجت

197 بازدید | 8 پست

به نام خدا    سلام علیکم   (ما همه وسیله هستیم) بنده آقا و سادات و دو فرزند دارم و با تضمین معتبر چله حاجت انجام وظیفه میکنم،،،الحمدالله رب العالمین برای هر شخصی چله زیارت عاشورا گرفتم حاجت رواشدن الحمدالله رب العالمین  البته لطف خداوند متعال و مهربان است

&پی ام ها و پیامک های رجوع کنندگان و مدارک های خودم و فرزندانم و آدرسم و توضیحات کامل و مبلغ رو از طریق واتساپ یا تلگرام میتونم بفرستم&

نماز# و روزه استیجاری اموات انجام وظیفه میکنم

#ختم جز و کل قرآن کریم

استخاره# قرآنی انجام وظیفه میکنم

#فاتحه،صلوات،ختم یاسین،ختم حدیث کسا،ختم جوشن کبیر،انجام وظیفه میکنم

@کارم فقط همین است و در اسرع وقت انجام@

*ممنون از همه دوستان و ممنونم از نی نی سایت که اجازه دادند تبلیغ کارم رو انجام بدم،ممنونم*

(  09035024513   سید)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس بیکاره؟!

خخخ خب من یکی دونفر دیدم برا رضای خدا برا دیگران انجام میدن گفتم شاید استارترم اینطورباشه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

خخخ خب من یکی دونفر دیدم برا رضای خدا برا دیگران انجام میدن گفتم شاید استارترم اینطورباشه

نه عزیزم این اسی اومده تبلیغ😆😉هزینه م داره مطمعنا

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

در مورد هزینه فقط در واتساپ یا تلگرام  توضیح میدم و استخاره قرآنی صلواتی است  و بیکار هم نیستم،کارم فقط همینه    امیدوارم لیاقت شو داشته باشم و  با تضمین معتبر انجام وظیفه میکنم و با مدرک🙏🙏🙏

در مورد هزینه فقط در واتساپ یا تلگرام  توضیح میدم و استخاره قرآنی صلواتی است  و بیکار هم ن ...

استخاره صلواتی است یعنی چی؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱