2777
2789
عنوان

استخاره قرآنی و چله حاجت

190 بازدید | 8 پست

به نام خدا    سلام علیکم   (ما همه وسیله هستیم) بنده آقا و سادات و دو فرزند دارم و با تضمین معتبر چله حاجت انجام وظیفه میکنم،،،الحمدالله رب العالمین برای هر شخصی چله زیارت عاشورا گرفتم حاجت رواشدن الحمدالله رب العالمین  البته لطف خداوند متعال و مهربان است

&پی ام ها و پیامک های رجوع کنندگان و مدارک های خودم و فرزندانم و آدرسم و توضیحات کامل و مبلغ رو از طریق واتساپ یا تلگرام میتونم بفرستم&

نماز# و روزه استیجاری اموات انجام وظیفه میکنم

#ختم جز و کل قرآن کریم

استخاره# قرآنی انجام وظیفه میکنم

#فاتحه،صلوات،ختم یاسین،ختم حدیث کسا،ختم جوشن کبیر،انجام وظیفه میکنم

@کارم فقط همین است و در اسرع وقت انجام@

*ممنون از همه دوستان و ممنونم از نی نی سایت که اجازه دادند تبلیغ کارم رو انجام بدم،ممنونم*

(  09035024513   سید)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس بیکاره؟!

خخخ خب من یکی دونفر دیدم برا رضای خدا برا دیگران انجام میدن گفتم شاید استارترم اینطورباشه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

خخخ خب من یکی دونفر دیدم برا رضای خدا برا دیگران انجام میدن گفتم شاید استارترم اینطورباشه

نه عزیزم این اسی اومده تبلیغ😆😉هزینه م داره مطمعنا

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

در مورد هزینه فقط در واتساپ یا تلگرام  توضیح میدم و استخاره قرآنی صلواتی است  و بیکار هم نیستم،کارم فقط همینه    امیدوارم لیاقت شو داشته باشم و  با تضمین معتبر انجام وظیفه میکنم و با مدرک🙏🙏🙏

در مورد هزینه فقط در واتساپ یا تلگرام  توضیح میدم و استخاره قرآنی صلواتی است  و بیکار هم ن ...

استخاره صلواتی است یعنی چی؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱