2777
2789
عنوان

صبامنم که داداشم تو کماست

1141 بازدید | 24 پست

بچها الان اورژانسی بردنش اتاق عمل میخان شلنگ بغل مغزش بذارن تروخدا التماستون میکنم براش دعا کنید اسمش مهدی 18 سالشه .سه روز قبل تصادف رفت تو18 

با موتور تصادف کرده ضربه شدید مغزی ورم مغزی داره هوشیاریش6 و 7 

الان ریه هاشم براش تراک گذاشتن ولی از زمانی که تراک گذاشتن تنفس مهدی خیلی بد شد روی تخت بالا پایین میشه واسه یه دم و بازدم

خدایا حکمتتو شکر 

بچها دلم خونه کسی رو نداشتم راحت حرفامو بزنم پشت در اتاق عملم 

دارم میمیرم 

بچم عین کفتر بال بال میزد یه ذره گوشت نداره 49 کیلو بود با قد180 

تروخدا واسش دعا کنید التماس دعای شدید دارم ازتون

من خواهرشم دلم داره میسوزه داره.دارم کباب شدن جیگرمو حس میکنم

حضرت زینب خودت داغ برادر دیدی خودت باچشمای خودت زجر برادر دیدی خودت به حالم رحم کن مهدی رو به من برگردون مهدی خیلی خوبه خیای مهربونه خیلی میومد خونه من .

بچها اگه قراره مهدی نیاد خونه من خداکنه خونه من خراب بشه روی سرم وقتی قراره نور دلم چراغشو روشن نکنه

فک کنم تراک گلو رو براش بد گذاشتن به ما نمیگن اخه ورم وحشتناکی کرد و نفسش خیلی بده از وقتی تراک رو گذاشتن اینجوری شده

سوره ی نصر خوندم 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهم صل الله محمد والله محمد😞😞😞😭

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

به حق ابوالفضل العباس و حضرت زینب خدا شفاش بده

به نیت شفاش آیت الکرسی میخونم خدا کمکش کنه

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

عزیزم خدا شفاش بده .براش ختم سوره حمد بخون ۷۰مرتبه .انشاالله خدا شفاش بده 

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید