2777
2789
از وقتی کلیپ خوردن مغز میمون اونم زنده زنده رو دیدم و کنسرو جنین انسان دیگه از این کشور و مردمش به ش ...

دیگه سوسک رو زنده زنده راه میره رو میگیرن میندازن تو روغن. الان هم که خفاش خوردن این مرض رو گرفتن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

از وقتی کلیپ خوردن مغز میمون اونم زنده زنده رو دیدم و کنسرو جنین انسان دیگه از این کشور و مردمش به ش ...

واقعا راسته ؟؟ من حالم به هم میخوره برم نگاه کنم ، آخه یعنی چی کنسرو‌ جنین انسان ؟؟ مغز میمون 😮😮

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
دیگه سوسک رو زنده زنده راه میره رو میگیرن میندازن تو روغن. الان هم که خفاش خوردن این مرض رو گرفتن

چون به هیچ موجودی رحم نمیکنن بیماری های مشترک انسان و حیوان اونجا زیاد شایع هست 

حداقل بپزن بخورن اینهمه ویروس جدید تولید نکنن

خفاش   

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

بچه ها درسته اون شهر رو قرنطینه کردن اما قبل قرنطینه آدمای زیادی از اون شهر به جاهای دیگه رفتن ، هم شهر های خود چین و هم کشور های دیگه 

فقط امیدوارم بتونن مهارش کنند

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

هیچکسی مثل این چینی ها چندش نیست از سر لونه پرنده نمیگذرن سوپش میکنن 🤢🤮

🥰🥰آیلتسی ها بیایین اینجا دور هم باشیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3928843/دوستایی-که-میخوان-ایلتس-امتحان-بدین-بیایین-با-هم-باشیم?postId=124787704
چون به هیچ موجودی رحم نمیکنن بیماری های مشترک انسان و حیوان اونجا زیاد شایع هست  حداقل بپزن بخ ...

اغتقاد دارن فک کنم خام همه چیز بهتره. چند سال پیش یه فیلم بود آلت مردان رو میزاشتن جلوشون سرخ شده میخوردن 

وای من اون کلیپ رو چند سال پیش دیدم اصلا یاد جیغ میمونه میفتم مو به تنم سیخ میشه

نمیدونم کی اینقدر وقیح شدیم

اما به قول مهران مدیری بشریت الان در منحط ترین برهه ی تاریخ قرار گرفته

🖤 

ما اشناها اونجا بود فیلم گرفته از غذاش

تو دهن ماهی زنده پنبه خیس گزاشتم ک ازش اب بخوره از اونور تو تابه دارن سرخش میکنن

هنوز تو بشقاب ابشش هاش داره تکون میخوره با چنگال از کنارش میکندن😣

💙 آریای من 💙

چه طوری میخورن ؟؟ من بهش فکر میکنم عوق میزنم 

واقعا خیلی چندش اوره ، اه اون عکس خفاش رو دیدم یه چیزی مثل سوپ بود و خفاش رو درسته پخته بودن!!یه آب سیاهی داشت ! یعنی هر چی از حال به هم زن بودنش بگم کم گفتم