2777
2789
نه من حامله نیستم چون ال دی دادن ماه قبل تامثلاایندفعه پریودشدم امپولاروبدن.من طبیعی نمیتونم میکرومی ...

اها گفتم یه وقت انقدر زعفرون و دارچین نخوری یهو باردار باشی ضرر داشته باشه،چون حالت های پریود هم من داشتم.تازه با این وضعیت دو هفته دیگه دارم میرم مشهد  نمیدونم کارم درسته یا نه سفر میرم . اولین نفر بیاد تو هستم عزیزم که بیای خبرشو بهم بدی😍

خدایا به امید تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اها گفتم یه وقت انقدر زعفرون و دارچین نخوری یهو باردار باشی ضرر داشته باشه،چون حالت های پریود هم من ...

مرسیی عزیزم که بیادمی ممنونتم.دعاکن منم نتیجه بگیرم وجنین های خوب داشته باشم.فقط اومدی مشهدلباس گرم بیار سرده هوا.باهواپیمامیای؟چون هم بارداری هم زمستون

مرسیی عزیزم که بیادمی ممنونتم.دعاکن منم نتیجه بگیرم وجنین های خوب داشته باشم.فقط اومدی مشهدلباس گرم ...

ان شاا.. که تا اخر امسال خبرهای خوبی تو راهه
مشهدی عزیزم؟با قطار میام با هواپیما میترسم میگن تفاوت فشار هوا ممکنه خطرناک باشه

نمیخواستم برم اسمم توی قرعه کشی مشهد دراومد که سه شبانه روز صبحونه شام و ناهار توی مهمون سرای حرم  هستیم.دلم نیومد نرم.بازم شما از دکترت هم برام بپرس اگه ضرر داره نرم ممنونم.

خدایا به امید تو
ان شاا.. که تا اخر امسال خبرهای خوبی تو راهه مشهدی عزیزم؟با قطار میام با هواپیما میترسم میگن تفاوت ف ...

نه ضررنداره عزیزم خیالت راحت فقط هرازگاهی پاشوتوکوپه راه برو.اره گلم مشهدیم ایشالله بادعای خیرشمابلکه منم تاقبل عیدمادرشدم.امام رضاطلبیده دیگه مهمون خوداقایی خوش به سعادتت التماس دعا.

نه ضررنداره عزیزم خیالت راحت فقط هرازگاهی پاشوتوکوپه راه برو.اره گلم مشهدیم ایشالله بادعای خیرشمابلک ...

ای جانم منم دعا کن

خبرشو بیای بهم بگیا منتظرم عزیزم

خدایا به امید تو