2777
2789
عنوان

زردی طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 31 پست
ثنا پرز روده رو میبره الان دیگه برای بزرگسالان هم با احتیاط توصیه میشه چه برسه نوزاد  و بحثی ه ...

عزیزم ثنا اگر زیاد(هر روز) مصرف بشه پرز روده رو از بین میبره ولی مصر یبار یا حتی هفته ای یبار مشکلی نداره

من خودم میخورم

دارم با سند حرف میزنم نه از روی هوا

اگه شما بیشتر از پیامبر ص علم داری شما این دوستمون رو راهنمایی کن

ای گمشده در گناه یاران کی میایی
عزیزم ثنا اگر زیاد(هر روز) مصرف بشه پرز روده رو از بین میبره ولی مصر یبار یا حتی هفته ای یبار مشکلی ...

پس بهتره سنا رو قطع کنی ببینی چه بلایی به سر رودت آوردی اگه دیگه دفع راحتی داشتی ؟ مواد مسهل روده رو تنبل میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بهتره سنا رو قطع کنی ببینی چه بلایی به سر رودت آوردی اگه دیگه دفع راحتی داشتی ؟ مواد مسهل روده رو ...

من هر چند وقت یبار ثنا میخورم ممکنه ششماه اصلا نخورم

حالت عادی هیچ مشکلی ندارم و راحت دفع میکنم 

به هر کی هم توصیه کردم راضی بوده و به مشکل نخورده

شما ظاهرا با پیامبر ص و دین اسلام مشکل داری

چون من با دلیل و سند حرف زدم

خیلی ها انسداد روده داشتن با این روش مشکلشون حل شده بدون عمل

یا کسایی که کبد چرب داشتن هم مشکلشون حل شده

حتی برای عفونت رحم و درمان تب جواب میده

حالا شما میخوای مخالفت کنی بکن

واقعا راست گفتن جواب بعضی از ادما سکوته

ای گمشده در گناه یاران کی میایی

قطره بیلی ناستر هم دادم فایده نداشته که دختر بزرگم هم زردی داشت اصلا پایین نمیومد حتی حجامت هم انجام داد ففط قرص خورد ولی بعد از قرص تمام بدنش دونه زد با تب شدید واسه همین واسه این یکی میترسم قرص بدم

خوب طول میکشه پسر منم تا دو ماهگی زرد بود ولی شیر خشک رو کمی رقیق تر درست کن و زیاد بش بده تا ردوه ش ...

دفعشم زیاده 

ببخشید ولی ادرارش سفیده و پی پی هم دیگه زرد نیست خردلی شده