2777
2789
عنوان

حوصلم پوکید

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 109 پست

ادمای زیادی دیدم نماز صبشون قضا نمیشده ولی دو بهم زنی کردن قصاوت کردن تهمت زدن زبونشون تلخه و کتایه دار صحبت میکنن 6ماه بیشتره قهرن پاپیش گذاشتیم واس اشتی قبول نکرد مگه خدا نمیگه 3روز ی مسلون با مسلمون دیگه قهر باشه مسلمان نیست ولی اون با خواهرم ک نمازش قضا نمیشه قهره

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادمای زیادی دیدم نماز صبشون قضا نمیشده ولی دو بهم زنی کردن قصاوت کردن تهمت زدن زبونشون تلخه و کتایه ...

بله دقیقا

هرکسی که نماز میخونه ،دلیل نمیشه مسلمون واقعی باشه.

شمر  هم نماز میخوند.

نماز نشانه ی ایمان نیست.اما از نشانه های انسان با ایمان واقعی ،نماز خوندن است.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
دل کسی شکوندن اولویت نیست؟

البته که خیلی مهمه.

دین اسلام ،دین اخلاقه.اونقدررررررر تو زمینه ی اخلاقی سفارشات،روایات و آیات داریم.که قابل شمارس نیست.

یکیش اینکه پیامبر صلی الله علیه وآله ،برای مکارم اخلاق مبعوث شدند.

متاسفانه ،افراد به ظاهر باایمانی که ،بیشتر شبیه حیوانات مقدس نما هستند،برداشت برخی از انسانها رو از دین دچار اشتباه کردند.

هر چند وظیفه ی هر کسی است که به دنبال حقیقت بره و با برداشت از رفتار دیگران ،براحتی درباره ی دین قضاوت نکنه.

اینکه دغدغه ی شما اخلاق هست ،نشانه ی خیلی خوبیه .

موفق باشید

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂