سلامبچه ها من چهار سال پیش تولد جاریمبود منم تازه عروس بودم ی انگشتر طلا واسش خریدمفاکتورشمگذاشتم ک اگه خواست بفروشه بتونه ... سال بعدش من تولد گرفتماونم واسم ی انگشتر اورد منم ب پول احتیاج داشتم با اینکه دلم نمیومد تصمیم گرفتم انگشترو بفروشم دیروز رفتم طلا فروشی گفت بددددله 😭😭😭😭😢😲😲 اصن فکرشم نمیکردم مو نمیزنه با طلا .... حالا چیکار کنم جاریمم در حال جدا شدنه چطور ب روش بیارم ااای خداااا
همه واسم طلا اورده بودن جاریمم گفت خواهر دوست ندارم زیر منتت باشم اینم کادوی من ... حتی انگشتره خیلی سنگین تر از اون چیزی بود ک من بردم شوهرمم کلی ذوق کرده بود گفت خوب شد طلا بردیم
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
چ ربطی داشت😐😐ینی بخاطر اینک انگشتر بدل داده داره جدا میشه؟😑
نه به خاطر لنگشتر بدل ادم اگر خوب باشه روزگار هم باهاش خوب تا میکنه اگه بد ذات باشه تو همین دنیا جواب کارهاشو میده به جای انتقام بهترین کار ارامش و واگذار کردن به خداست