2777
2789
عنوان

جاری بد جنس 😢😢😢😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 67 پست
بت گفته بود طلاست؟

همه واسم طلا اورده بودن جاریمم گفت خواهر دوست ندارم زیر منتت باشم اینم کادوی من ... حتی انگشتره خیلی سنگین تر از اون چیزی بود ک من بردم شوهرمم کلی  ذوق کرده بود گفت خوب شد طلا بردیم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خطش رو عوض کرده حتی شوهرشم شمارشو نداره 

تخته تو روش😂😂😂

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
کار اشتباه رو شما کردی درواقع انگشترطلا براتولد جاری اخه؟

والا همینو بگو... من یه تبریک تو اینستا به جاریم گفتم هزار بار بعدش خودمو فحش دادم که این چه کاری بود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

شوهرم خیلی  عصبیه الانم از چشم‌من میبینه میگه من واسه تو طلا نخریدم رفتم واسه اون خریدم حالا حقته ... چون‌من خیلی اصرار کردم تازه بچشم‌ک بدنیا اومده بود چشن روشنی ی باباقوری خریدیم البته اون ب اصرار شوهرم بود ن من چون دید طلای سنگین اورده واسه تولدم گفت واسه بچمونم میاره الان خیلی عصبیه از دیروز تا حالا  عصبیه 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
چ ربطی داشت😐😐ینی بخاطر اینک انگشتر بدل داده داره جدا میشه؟😑

نه به خاطر لنگشتر بدل ادم اگر خوب باشه روزگار هم باهاش خوب تا میکنه اگه بد ذات باشه تو همین دنیا جواب کارهاشو میده به جای انتقام بهترین کار ارامش و واگذار کردن به خداست

شوهرم خیلی  عصبیه الانم از چشم‌من میبینه میگه من واسه تو طلا نخریدم رفتم واسه اون خریدم حالا حق ...

بابا قوری چیه؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

ببین همین حرف که برگشته گفته میخواستم زیر منتت نباشم یعنی جنسش خورده شیشه داره جاریت... چرا نشناختیش شما؟