2777
2789
نههه😰😱😱😱

کاش واقعیت نداشت

جالبه امروز خیلیا اومدن دفاع میکردن

میگفتن جمعیتشون زیاده خوب چیکار کنن

خبر مرگشون جمعیتشون زیاده که نباید زنده بخورن 

نباید آزار بدن موجودارو

میدونی اینا روانین

انگار از دیدن زجر کشیدن موجودای دیگه لذت میبرن

ایشاا نسلشون منقرض بشه اونایی که اینجوری زجرکش میکنن موجدات دیگه رو

اگه توچین بودیم عنوان تاپیکامون الان چی بود؟؟؟؟؟ 🤔🤔🤔🤔 دیشب باشوهرم رفتیم نائب خفاش خوردم بچه ه ...

خخخخ همه چیز تو نی نی سایتمجازه فقط حتی اگه اسم سردار رو بیارین ،قطع میشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ همه چیز تو نی نی سایتمجازه فقط حتی اگه اسم سردار رو بیارین ،قطع میشین

اون که دستشون بودزندگیمونم ساقط میکردن

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
کاش واقعیت نداشت جالبه امروز خیلیا اومدن دفاع میکردن میگفتن جمعیتشون زیاده خوب چیکار کنن خبر مرگش ...

دیشب یه فیلم شبکه نمایش نشون میداد نمیدونم امریکا بود یا کانادا، اسمش انجمن حمایت بود، موضوعش این بود ادمای فقیر رو محله به محله به بیرون پرتشون میکردن و در اخر میکشتن بخاطر فقر، دموکراسی دقیق اونجا رعایت میشه کشور ازامش و اسایش و تفریح ، دیشب عکس کارتن خواباشونو تو سایت گذاشته بودن

اون که دستشون بودزندگیمونم ساقط میکردن

من دیگه میخوام برم دنبال اینکه به پلیس فتا گزارششون رو بدم ، مغرضا اشکال داره قطع دسترسی بشن ولی اگه در مورد سردار باشه نمیتونن کاری انجام بدن پس صورت مسئله پاک هرکی تاپیک قفل زد قطع میشه

من دیگه میخوام برم دنبال اینکه به پلیس فتا گزارششون رو بدم ، مغرضا اشکال داره قطع دسترسی بشن ولی اگه ...

نبایدواردتاپیکای این چنینی بشی

من اوایل تاپیک اسم ائمه و...بودواردمیشدم اذیت میشدم یاحجاب و...

الان اصلاًببینم قراره حرص بخورم واردنمیشم

عزیزم فقط این سایت نیست که بری هم انقدرقوانین جلوی پات میذارن که...

واردنشونخوون راحت مثل من...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
نبایدواردتاپیکای این چنینی بشی من اوایل تاپیک اسم ائمه و...بودواردمیشدم اذیت میشدم یاحجاب و... الا ...

درسته اعصابمون خرد میشه ولی به این هم فکر کن وظیفه داریم از عقایدمون دفاع کنیم وگرنه منزوی میشم ، یکی از دلایل ترور سردار به نظرم این بود جامعه حمایتش ضعیف احساس شد فکرکردن اعتقادات و اهداف مردم ضعیفه میتونن هرکارو بلایی سرمون بیارن، دوره اخر الزمانه شنیدم ادما دو دسته هستن، یا پیرو حق هستن و یا متاسفانه ناحق ، حد وسط و ملاحظه کار نداریم