خب هر کی یه سلیقه ای داره ولی عزیزم صرفا جهت اطلاع که اینا مجلسی ان بیرون اصلا نمیپوشم یعنی نمیتونم ...
بله خب حرف منم همین بود اخه همه پاشنه داشتن، ببخشید نخواستم به سلیقه ات توهین کنم آخه میبینم خانما تو بازارم با پاشنه بلندن تعجب میکنم، من خودم فقط اسپرت یا پاشنه راحتی
توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود... درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر
اسی بیخیال.بعضی ها انگار حسودیشون شده خدایی شعور بعضی کاربرا صفر
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
همون بخدا گاهی وقتا بعضیا پیدا میشن میزنن تو ذوق آدم اون کفشه رو امروز هدیه گرفتم
اتفاقا کفشات خیلی خوشگلن.بعضی ها چون خودشون چیزی رو که دوست دارن ندارن عقده میشه براشون به بقیه میپرن
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤