2777
2789
واقعا خاستم بگم گفتم تو ذوق کسی نزنم،  

خب هر کی یه سلیقه ای داره ولی عزیزم صرفا جهت اطلاع که اینا مجلسی ان بیرون اصلا نمیپوشم یعنی نمیتونم بپوشم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
خب هر کی یه سلیقه ای داره ولی عزیزم صرفا جهت اطلاع که اینا مجلسی ان بیرون اصلا نمیپوشم یعنی نمیتونم ...

بله خب حرف منم همین بود اخه همه پاشنه داشتن،  ببخشید نخواستم به سلیقه ات توهین کنم آخه میبینم خانما تو بازارم با پاشنه بلندن تعجب میکنم، من خودم فقط اسپرت یا پاشنه راحتی

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله خب حرف منم همین بود اخه همه پاشنه داشتن،  ببخشید نخواستم به سلیقه ات توهین کنم آخه میبینم خ ...

من واسه سر خیابون هم کتونی میپوشم یا اسپرت خوشم نمیاد بعضیا تو خیابون پاشنه بلند میپوشن اینا فقط کفشای مجلسیمه.... ولی ممنون ک نظرتو گفتی 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
اخه برا مجلسی ام خوب نیس مخصوصا اخری پاپیونی رنگ عن😑😑

رنگ عن نیس تو اون رنگی میبینی ... شایدم مال تو اون رنگیه... کرمیه

اسی بیخیال.بعضی ها انگار حسودیشون شده خدایی شعور بعضی کاربرا صفر

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اسی بیخیال.بعضی ها انگار حسودیشون شده خدایی شعور بعضی کاربرا صفر

همون بخدا گاهی وقتا بعضیا پیدا میشن میزنن تو ذوق آدم اون کفشه رو امروز هدیه گرفتم

همون بخدا گاهی وقتا بعضیا پیدا میشن میزنن تو ذوق آدم اون کفشه رو امروز هدیه گرفتم

اتفاقا کفشات خیلی خوشگلن.بعضی ها چون خودشون چیزی رو که دوست دارن ندارن عقده میشه براشون به بقیه میپرن

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
مبارکت باشن😍بشادی بپوشیشون.خیلی قشنگن،بخصوص آخری که محشره😍.بقیه هم با لباس ستشون ،محشر میشن😍

مرسی گلم... 😍