2777
2789
عنوان

😡😡😡😣😣😣😭😭😭چراااا

240 بازدید | 26 پست

چراااااا 

چراااا اینقدر راحت نسخه طلاق رو تجویز میکنین واسه همدیگه؟

سوالمهههه

طرف تاپیک زده فلان غذا رو چجوری درست کنم؟ تک توک میرن کمکش ولی همه نمیرن 😥

یا طرف زده بچه ام 3سالشه سرماخورده چی بهش بدم خوب بشه؟

این تاپیکو کلا نگا هم نمیکنن 😑

چرا ؟چون میگن اولی رو تخصص ندارن دومی هم باید بره دکتر و باز هم تخصص میخواد

حالا کافیه یکی بیاد تاپیک بزنه شوهرم منو زد چیکار کنم؟

تا صفحه +n تاپیک میره جلو 

حالا کامنت ها چیه؟ 

فقططط طلااااق😠

چقدر شوهرت وحشیه ببخشیدا😓

توهم میزدیش😐

گه خورد تورو زد 😡

دستش بشکنه الهیییی😣😣

و ادامه ماجرا 

چرا اینقدر راحت تو اینجور تاپیک ها نظر میدین ولی توی تاپیک های اول که گفتم نمیرین؟

چون فکررررر میکنین اینا تخصص نمیخاد

عزیز دلم چرا الکی نسخه طلاق میپیچی واسه بقیه؟

اینجور تاپیک هاهم به جون خودم تخصص میخاد 

توروخدا انقدر راحت نظر ندین 😭😭😭 زندگی ها میپاشه 

کافیه استارتر یه تاپیک دهن بین باشه .زندگیش از اینی که  هست هم جهنم میشه 😭😭😭😔😔

شمابی که به شوهر استارتر راحت میگی وحشی ؛ شوهر ایشون به شما کاری کرده؟ نههه .درسته هم نوعت رو ازار داده ولی فحش شما کاری از پیش نمیبره فقط بار خودتو سنگین تر میکنی 😥😥😭😢

به جاش چند تا صلوات بفرست یا از خدایی که میپرستی درخواست ارامش برای زندگیشون کن ❤❤❤

شمایی که خیلی راحت به یکی میگی برو طلاق بگیر

خودتو بزار جای بچه استارتر تاپیک 

اونوقت دوست داشتی یکی بیاد به مادرت پیشنهاد طلاق بده؟ یا به پدرت فحش بده؟ یا اینکه دوست داشتی یه راهکار به مادر و پدرت بده که زندگیتون به ارامش برگرده؟ 

خواهش میکنم،  خواهش میکنم  اینقدر راحت نظر ندین 😘😘😘😘  😭😭😭

تورو خداااا نذارین طلاق بیشتر از این تو جامعه شه 

عاجزانه خواهش میکنم دوستان 😢😢😢❤❤❤

بااحترام❤❤❤#  

دوستتون_دارم❤# ❤❤

زندگیتون_سرشار_از_عشق# ❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین و بگو 

من یه تاپیک رفتم هرچی راه حل میدادم استارتر نگاهم نمیکرد 

حامله هم بود یکی نوشته بود در و قفل کن هندزفری هم بذار نشنوی هرچی دادو فحشم میده😐

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

منم یه بار اینا رو گفتم آخرش به شوهرم گفتن این زنتو ببر طلاقش بده میاد نی نی سایت نمیذاره مردم طلاق بگیرن

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
منم یه بار اینا رو گفتم آخرش به شوهرم گفتن این زنتو ببر طلاقش بده میاد نی نی سایت نمیذاره مردم طلاق ...

جدی😯😂

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن