2777
2789
عنوان

بخاطر این عکس ۲ ساعت گریه کردم

136109 بازدید | 654 پست

من از اول نامزدی هر چی براش هدیه گرفتم یجوری رفتار کرده انگار خیلی بده کادوهام، حتی یه شب بهم گفت قبلا یک ماه با دختری حرف زده و تو یه ماه دختره بهش ۱۰ تا کادو داده.... غرورم بدجور شکست نتونستم بگم من عادت ندارم از بابام پول بگیرم هروقت خودش بهم پول داد میگیرم شاید یه ماه اصلا یادش بده بهم پول بده، بعد همه پولارو جمع میکنم واسه تولدش کادو میخرم یا واسه مناسبت خاصی.... حالا ولنتاین نزدیکه انقدر با این حرفش و رفتاراش از بی پولی خودم خجالت میکشم نمیدونم چی براش بخرم. این عکس خانوم برای شوهرش اینارو خریده دیدمش خیلی حالم بد شد 

خیلی دوست دارم فامیلامون بدونن من هیچوقت بهشون سلام نرسوندم😹😹

بنظرت خودت بهتر نیست بهم بزنی؟؟؟من تجربشو داشتم  این طور پسری واست شوهر نمیشه

ساده.نباشیم#  

باتچکر#  

بوس_بوس#  

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عقل داری به جهنم که ناداحت شده من جات باشم نمیخرم چه ولنتاینی بصبر اون بخره چرا تو.چرا توایران زنا پیش قدمن 🤔🤔

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

میخواسته بگه نخر 

کتاب زنان زیرک بخون 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
بنظرت خودت بهتر نیست بهم بزنی؟؟؟من تجربشو داشتم  این طور پشری واست شوهر نمیشه

دقیقا از الان فکرخودشه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه