2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 71 پست
آره فقط اونموقع ن اشکالنداره حتما دضو بگیر و رو ایه ها دست نزن

فوق العاده ممنونم ♡

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
این ک من گرفتم ی اقای سید ک اصن نمیگه چقدر پول بده هر مبلغی بدی قبول میکنه واقعا هم شلوغ 

اونا رو که اینا میگن به احتمال سحر و جادو هر کسی هم سحر و جادو انجام نمیده چون باید کفاره بده و احتمال هر خطری براش هست

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان اون فرق میکنه الان یادم نیست دقیقا با آیه الکرسی بود الان یادم نیست قاعدش چحوری بود والا

اگه ی موقع یادت اومد میشه حتما بهم بگی اخه واقعا نیاز دارم؟ 

هر موقع یادت اومد لطفا تگم کن بیا تو تاپیکم بگو فرق نمیکنه 

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
فوق العاده ممنونم ♡

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
اگه ی موقع یادت اومد میشه حتما بهم بگی اخه واقعا نیاز دارم؟  هر موقع یادت اومد لطفا تگم کن بیا ...

چشم عزیزم حتما

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
ینی چی☹ از کجا بفهمیم ینی

پول کلان میگیرن مثلا دعای طلاق جدایی بین پدر و فرزند یا مادر و فرزند یا جدایی بین زن و شوهر کلا چیزی که خباثت داشته باشه و پول زیادی بگیرن 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
ن عزیزم من بهت یاد میدم با آیات قرآن اینکار رو بکنی 

بنظرم واس دوس پسر هیچی ارزش نداره.اما من شوهرمه خودم بچگی کردم اما اونو خونوادش بد کردن.ته دلم میخاد برگردم عقب دلم میخاد طوری بیاد دنبالم همه انگشت ب دهن بمونن اما نامرد نمیاد منم کار رو ب دادگاه بردم میدونستم بمونم باید خونه بابام بمونم و اینطور مجبور میشه حرکت کنه.تازه واسم خونواده دار شده.کاش بی کس بود ک من همه کسش میشدم

دوسش دارم با اینکه هنوز بچه ندارم اما عین اینه ک داره بچمو ازم میگیره

بگو چه دعایی کنم بنظرت یا چه کاری واسم بهتره.غرورمم واسم مهمه خونواده پستش نمیگن برو دنبال زنت.ابروم رفته همه میگن مگه میشه ک نمیان؟؟؟

ینی چی☹ از کجا بفهمیم ینی

برو پیش یه سید از اینا که پول براشون مهم نیست بگو برات دعا بنویسن و مینویسن

بنظرم واس دوس پسر هیچی ارزش نداره.اما من شوهرمه خودم بچگی کردم اما اونو خونوادش بد کردن.ته دلم میخاد ...

بهم درخواست دوستی بده عزیزم

ینی اینا خطری نداره؟ کسایی که مبلغ براشون مهم نیست؟

نه اینا اهل جادو و جنبل نیستن گلم 

اگه ی موقع یادت اومد میشه حتما بهم بگی اخه واقعا نیاز دارم؟  هر موقع یادت اومد لطفا تگم کن بیا ...

عزیزم آیه 39 سوره یس رو هروز  روزی 30بار بخون تا روزی ک اون طرف دیگ مانعت نشه