2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 22 پست

شما هم خیلی بی ادب و بیشعوری که اولا حرمت مهمان دوما حرمت خونه پدری سوما حرمت موی سفید یکی رو نگه نداشتی برات متاسفم 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خدانکنھ مھربونم بخدامن عاشق شوھرمم الانم 2ساله ک سوکوت کردم فقط واگذارش میکنم بخدا ک تازه عروس ام/نذ ...

To sabr kon o az dor nega kon faght khoda khodsh javbsho mide 

khodesh toye Qoransh gofte az haghe bandam nmigzrm 

Ye donyaye por az Gilas O Totfarangi🍓🍓🍒🍒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوووف عجب عجوزه ایه  بگو شرمنده تمیز نشد شاید ماشینم مشکل داره خشکشویی فلانجاس اگه زحمتی نیست ...

دیشب باز رفته بیرون برادرشوھرم7سالشه گذاشت پیش من بعد بچش پدرمنودرآورد خوب بود شوھرم بود وگرن میگفت حتما من پسرشوکشتم مادرشوھرم ک اومد بچه برمیگردع میگ مامان دگ من نذارپیش آجی انقد اذیتم کرده شوھرمم ب داراشش گف خبرمرگت آجی کجا اذییتت کرد؟

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
شما هم خیلی بی ادب و بیشعوری که اولا حرمت مهمان دوما حرمت خونه پدری سوما حرمت موی سفید یکی رو نگه ند ...

شماھم لطفا تاوقتیک توشرایط کسی قرارنگرفتی قضاوتش نکن/تشکر 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
دیشب باز رفته بیرون برادرشوھرم7سالشه گذاشت پیش من بعد بچش پدرمنودرآورد خوب بود شوھرم بود وگرن میگفت ...

اینجور موقع ها ک تنهایی اصن قبول نکن بگو ببخشبد کار دارم خودم میخام برم بیرون و اینا

ولی وقتی شوهرت هست قبود کن ک شاهد باشه  افرین

اینجور موقع ها ک تنهایی اصن قبول نکن بگو ببخشبد کار دارم خودم میخام برم بیرون و اینا ولی وقتی شوهرت ...

آرع خداروشکر شوھرم بود 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بخدا دگ صبرم سر اومده  مشگلم یکی دوتانیسد ک شوھرم سربازه ماشینمون چپ کرد خداروشکر شوھرم چیزیش نشد فقد مھرھ ھاکمرش ترک برداشت بعدنمیگع ک پسرم نداره کمکش بدم/میاد اگ چیزی توخونش نی میبرھ پس نمیدع

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨