2777
2789
عنوان

کاربر مورد علاقتون را تگ کنید و براش صلوات بفرستید

| مشاهده متن کامل بحث + 3296 بازدید | 721 پست

@maxlover    

@sara555    

@zxzx    

@saba21sale    

@من_شاه_شطرنجم    

آبجیای نازم برای حاجترواییتون آیت الکرسی خوندم وصلوات فرستادم.الهی به تمام خواستهای دل مهربونتون معجزه واربرسین.الهی آمین🤲🌹💖😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

@یا_سیـــن    

@پشیمانی    

@بستنیbastani    

@shakijan   

آبجیای نازم برای حاجترواییتون آیت الکرسی خوندم وصلوات فرستادم.الهی به تمام خواستهای دل مهربونتون معجزه وار برسین.الهی آمین🤲🌹💖😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@نسرین۳۲۲     @داستان_زندگیم     @آناستازیاااااااااااا     ایش ...

جوووون مرسیییی❤❤❤

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

@صهبای    

@دنیای_آوا    

@دوتاگل،هدیه،خدا    

@نازنین_زهرا1376    

@mamiyeroham    

آبجیای نازم برای حاجترواییتون آیت الکرسی خوندم وصلوات فرستادم.الهی به تمام خواستهای دل مهربونتون معجزه واربرسین.الهی آمین🤲🌹💖😘😘

@نگار_00    

@دنیا74    

@ناشناس_هسدم    

@طلاونقره    

@elmira98    

آبجیای نازم برای حاجترواییتون آیت الکرسی خوندم وصلوات فرستادم.الهی بزودی به تمام خواستهای دل مهربونتون معجزه وار برسین.الهی آمین🤲🌹💖😘😘

@tilana    

@turk_asana    

@محاسام    

@نیلوفرر74    

@فاطمه۷۵فارس  

آبجیای نازم برای حاجترواییتون آیت الکرسی خوندم وصلوات فرستادم.الهی به تمام خواستهای دل مهربونتون معجزه وار برسین.الهی آمین🤲🌹💖😘😘

@malake_yazdahom    

@sayeh6859    

@گنجیشکک۹۴    

@دخترگلگلی    

@atikhanoom    

@سکوت1998    

@1321    

@6155    

@pesteh_2    

@تک_سوارعشق    

@لیلا7070    

@mina7709    

@fazisadat    

@golgoli5514    

@راتاراتین    

@گلیhll    

@پلاستوفوم    

@93yasiiiii    

@m_h_k    

چه تاپیک خوبی🌷🌷 ممنون از لطف و محبت همیشگیت معصومه جان🙏 اینم لیست دوستان من: @معصومه271 &nbs ...

لطف دارید بهنیار عزیز،خدا حفظتون کنه.😘🌷

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

@یا_ارحم_الراحمین    

@فرشته_عشق2    

@atii75    

@1273    

@زیر_چتر_خدا    

@باران1330     @ترنم1391     @روشنا11 &nb ...

زنده باشی عزیزم.😘

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....