2777
2789
مگه با گزارش کسی کاربریو میترکونن؟اونوقتا باید الان نصف بیشترمون ترکیده باشیم

ترکیدم دیگه

نی نی یارگفت کاربرا برات گزارش زدن

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب،چقد نامردن

اوهوم☹☹

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            
اول باید یجوری باشی که وابسته ات شه بدون تو و خنده هات و بدنت طاقت نیاره بعدش به وقتش اگه قهر کنی ن ...

چکاری باعث میشه طاقت نیاره؟؟؟؟مرد وقتی لج کنه خاطراتشو صفر میکنه.بنظرم ناز الکی نکن ک بزور ناز کش پیدا کنی همین 

چکاری باعث میشه طاقت نیاره؟؟؟؟مرد وقتی لج کنه خاطراتشو صفر میکنه.بنظرم ناز الکی نکن ک بزور ناز کش پی ...

ما تازه یساله ازدواج کردیم شاید چون اوائل هست بهم وابسته اس

ولی هروقت بحثمون میشه و ادم حسابش نمیکنم

هی میاد میچسبع بهم چرت و پرت میگه هی میگه بخند دیگه قهر نکن اعصابم...میشه😁

ما تازه یساله ازدواج کردیم شاید چون اوائل هست بهم وابسته اس ولی هروقت بحثمون میشه و ادم حسابش نمیکن ...

اول و آخر زندگی حواست نباشه خیلی ناز کنی یا خیلیم ناز نکنی یهو میوفته روو دور تند 

مراقب باش تا ی جایی میکشه از یه جا ببعد ....

زندگیت پایدار.

اول و آخر زندگی حواست نباشه خیلی ناز کنی یا خیلیم ناز نکنی یهو میوفته روو دور تند  مراقب باش ت ...

قربونت

نه زیاد قهر‌نمیکنیم که

خوبیم باعم

مشکل اصلی اخلاق من کینه ای بودنه

ولی شوهرم اصلا کینه ای نیس

دعوا میکنیم نیم ساعت بعد یادش میره

من تا دوهفته یادم میمونه