2777
2789

[QUOTE=121220714]دیشب لک داشتم صبح رفتم دکتر و سونو بچه خوب بود خونه ریزی جفت هم نبود شیاف هم گذاشتم اما خون ریزی کرد ...[/Q

پس شیاف استفاده کن. استراحت کن. بسپار به خدا، خودش صلاح بنده هاشو بهتر می دونه. هیچ کارش بی حکمت نیست. منم سقط داشتم حال الان تو درک می کنم. 

خیلی سخته درکت میکنم 🥺منم وقتی پسرمو حامله بودم ۳ماهم بود لخته دیدم خیلییی ترسیدم و گریه کردم ولی خداروشکر موند. 

آن شا الله که خدا برات نگهش داره

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خون ریزی شدید بود شیاف گذاشتی

ن عزیزم شدید نبود رفتم زایشگاه ببینم چمه...دیگ سونو گرفتن و گفتن ی کم خون دور کیسه بچت هس خیلی کم و اینکه باید استراحت کنی و احتمال داره از عفونتت باشه یا اینک پسره بچت ک لخته دیدی...ولی بهم یجور شیاف داد دکتر اصلا اسمشون یادم نی

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
خون ریزی شدید بود شیاف گذاشتی

من رفتم سونو گفت رشدش متوقف شده قلبش نمی زنه خیلی لحظه بدی بود .رفتم بیمارستان قرص گذاشتن کامل دفع نشد بعد رفتم کوتاژ. وقتی قرص گذاشتن خونریزیم زیادشد داشتم سکته می کردم.

دو تا از دوستام مثل شما بودن دوتاشونم شیاف, استراحت مطلق داشتن الان بچه هاشون دو ساله شدن.

اسی الان خیلی شدیده؟

الان یه لخته دیدم یعنی بچه بوده

نمیدونم بخدا کاش میرفتی بیمارستان 🥺

الان یه لخته دیدم یعنی بچه بوده

https://persianv.com/hamsar/خونریزی-در-هفته-ششم-بارداری-چه-دلایلی-د.htmاینو بخون

l

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز