2777
2789
عنوان

پارانویید

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 31 پست

آخه چطور ۴ سال باهاش موندی؟!!!بیماریش باعث میشه فرمانهای نادرستی از مغزش بهش برسه،واسه همینم هرکاری ازش بعید نیس،اون بیماره،حتی ممکنه تهدیدشو عملی کنه و وقتی مغزش هنگ کرد یهو جنون آنی بهش دست بده و  خودکشی کنه،بنظرم تحت نظر یه مشاور خانواده و طبق مشاوره های اون ازش جدا شو که بعدا کاری نکنه که تو عذاب وجدان بگیری،۴ سال با هم بودن مگه شوخیه که سریع بیخیالت شه؟!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😞😞😞منم بخاطر این ۴ سال موندم...بخاطر خاطره ها و ...

اگه واقعا مشکل داره بزارش کنار...

ولی واقعا بعد چهار سال یه دفعه جدا شدن ادم سالمو هم دیوونه میکنه... 

یهویی کات نکن... اروم اروم کاری کن ک خودش بره..

😞😞😞منم بخاطر این ۴ سال موندم...بخاطر خاطره ها و ...

شایدم اونموقع عاشقش بودی الان نیستی،جدا از شوخیهای دوستامون که باعث شد یه کم بخندیم تو مسئلت کاملا جدیه و نمیتونی بی گدار به آب بزنی،اگه تهرانی بهترین مرکزای مشاوره رو دارن که میتونن با گرفتن هزینه های مناسب کمکت کنن

😂😂😂😂😂😂😂 میخواستم اذیتش کنم...  اخه کارش یه جوری بود که همش با گوشیش بود...

👌👌👌👌😎😎😎😎🤭🤭🤭🤭خوب کاری کردی،باآدمای دمدمی مزاج که یه روز عاشقتن یه ماه بعد فارغ،باید بدتر ازین کارا رو کرد

شایدم اونموقع عاشقش بودی الان نیستی،جدا از شوخیهای دوستامون که باعث شد یه کم بخندیم تو مسئلت کاملا ج ...

درسته اینقد عاشق بودم ک رفتاراشو نمیدیدم و ذوق میکردم میگفتم اینقد عاشقمه روم حساسه...ولی الان میفهمم واقعا دیوونس

دکتر هلاکویی میگه وقتی با یکی رفتید بیرون فهمیدید شکاکه بگید من اسهال دارم میخوام برم خونه برید دیکه پشت سرتونم نگاه نکنید در این حد جدی.من حرفشو گوش نکردم رفتم تو یه رابطه با آدم شکاکی که به تایم حموم رفتنه منم کار داشت به همه چیز شک داشت گفتم بهش اعتماد میدم درست میشه دیدم اصلا غیز قابله درمانه فکر میکنند همه بدن تو بدی ،خودشونو دوست ندارن دیگرانم نمیتونن دوست داشته باشن عشقشون یه عشق واقعی نیست.بهش بگو بره روان درمانی خودشو درمان کنه 

درسته اینقد عاشق بودم ک رفتاراشو نمیدیدم و ذوق میکردم میگفتم اینقد عاشقمه روم حساسه...ولی الان میفهم ...

درک میکنم عزیزم،عشق کور و کر میکنه،اینجور رفتاراشو غیرت میدیدی و کیف میکردی ولی حالا فهمیدی بیماره،کاش زودتر متوجه میشدی ولی نذار دیرتر بشه،حتما جدی به خودتو آیندت فکر کن و با کمک مشاور ازش جدا شو،مشاور خوب جوری راهنماییت میکنه که اونم ضربه نبینه و بلایی سر خودش نیاره.الهی خدا کمکت کنه دوست مجازی ❤

دکتر هلاکویی میگه وقتی با یکی رفتید بیرون فهمیدید شکاکه بگید من اسهال دارم میخوام برم خونه برید دیکه ...

😞😞هرکی تو خیابون رد میشه با چشای گرد نگاش میکنه فک میکنه همه میخان منو ببرن.انگار تحفم

دکتر هلاکویی میگه وقتی با یکی رفتید بیرون فهمیدید شکاکه بگید من اسهال دارم میخوام برم خونه برید دیکه ...

ادم شکاک درست نمیشه . جوری نیست ک با خوب بودنت اعتماد ش رو جلب کنی... اتفاقا بدتر میشه. چون فکر میکنه ک.داری نقش بازی میکنی ....

درسته اینقد عاشق بودم ک رفتاراشو نمیدیدم و ذوق میکردم میگفتم اینقد عاشقمه روم حساسه...ولی الان میفهم ...

خودشونم مدعی میشن اینا از رو عشق و علاقست آدم یکیو دوست داره حسود میشه بعد به من گیر میداد تو چرا به من گیر نمیدی یه کارایی میکرد من بهش گیر بدم منم دلش نشکنه بهش یه گیرایی میدادم الکی 😂😂😂