2777
2789
عنوان

پارانوئید

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 46 پست
وای خداصبرت بده...درک میکنم...دوساعت تو مطب دندانپزشکی بودم میگفت گوشیرو روشن بزار تا ببینم چه حرفای ...

ن واسه من اینطوری نیست ...ولی من میرم کلاس موسیقی بهم میگه چرا پیش اون همکلاسیت نشستی یا چرا باهاش خوندی...فردا میخام برم تولد دوستم براش ی هدیه گرفتم..برگشته میگ خداکنه واسه ماهم اینطوری هدیه بگیری.حالا بهتریییین چیزا رو براش میگیرما...یا ی رژ میزنم میرم بیردن میگ واسه ما هم اینطوری خوشگل کن.درصوری ک وقتی پیششم با همیشه فرق دارم....

من حس میکنم بخاطر شرایطش اینطوری شده چون بچه طلاقه

ن منظورم اینه من ۴ ساله باهاشم خانواده هامون میدونن خیلی دلم میخاد تموم شه رابطه اما این باره ...

زندگی شوخی نیست اگه واقعا فکر میکنی در عذابی بزاز مامانش بگه نزار بشه 4 سال دیگه با یه بچه یاد امشب بیوفتی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زندگی شوخی نیست اگه واقعا فکر میکنی در عذابی بزاز مامانش بگه نزار بشه 4 سال دیگه با یه بچه یاد امشب ...

😞😞😞😞اخه خیلی کاراباهم کردیم...خیلی خاطره داریم.اولین رابطمه...میترسم بعدا وقتی شوهر کردم عذاب وجدان بگیرم ک قبلا با این بودم

خودت میگی پارانوییده یا روانپزشک میگه؟

من میگم چون همهههههه علائمش رو داره....تنها علائمی ک نداره اینه ک شک نداره ک بهش خیانت میکنم..ولی شک داره ک بقیه روم نظر دارن

😞😞😞😞اخه خیلی کاراباهم کردیم...خیلی خاطره داریم.اولین رابطمه...میترسم بعدا وقتی شوهر کردم عذاب وج ...

دیگه نمیدونم گلم شما بهتر در جریانی صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

من میگم چون همهههههه علائمش رو داره....تنها علائمی ک نداره اینه ک شک نداره ک بهش خیانت میکنم..ولی شک ...

پارانویید تهمت میزنه بی دلیل...اما بعضیا ادای غیرتی بودن و یا حسادتو در میارن..این فرقشونه

پارانویید تهمت میزنه بی دلیل...اما بعضیا ادای غیرتی بودن و یا حسادتو در میارن..این فرقشونه

این الکی بی دلیل فحشای زشت میده به هم کلاسیم...به جرمه اینکه اون بدبخت چرا اومد از من جزوه گرفت

من برادرزادم باهام چت کرد قیامتی بپا کرد...ثانیه ای اجازه نداشتم از صفحهه چتش بیام بیرون..

ن واسه من اینطوری نیست ...ولی من میرم کلاس موسیقی بهم میگه چرا پیش اون همکلاسیت نشستی یا چرا باهاش خ ...

موسیقییییی؟ تولدددد؟ رژ؟ خیلی خودشو  کنترل کرده. بعد ازدواج رنگ هیچ کدوم رو نمی بینی. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️