2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سنتی ازدواج کردم تاسه ماه اول دو دل بودم بااینکه شوهرم خوب بودولی مهرش به دلم نشست بعدعروسی هم یه سری اختلاف نظرداشتیم‌ولی باصبروگذشت درست شدالان خداروشکرخیلی خوبیم آستانه تحملمون زیاده وعاشقانه زندگی میکنیم شوهرم بیشترین وقتش برای من ودخترمه همه تلاشش اینه ماتو رفاه باشیم وآرامش

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
ینی تا قبل ۶ماه دوسش نداشتی؟

متنفرشدم ازش فقط به طلاق فک میکردم انقدرکولی بازی  سرش دراودم انقدرگفتم ولم کن برو طلاقم بده واین حرفا بعد انقدراون آقایی کرد ومنطقی حرف زد ورفتارکرد

که عاشقش شدم 

یه شب گفت فاطمه ازکجامعلوم ازمن طلاق گرفتی شوهر که فک می‌کنی خوبه نکردی بعد ازیه رفتار اش خوشت نیومد بازم میخوای حرف طلاق بزنی همه کامل نیستند خیلی طول کشید من بادرس نخوندن وکاراش مشکل داشتم علاقه ای ام نبودکه باوجوداینامن نگه داره براهمین میخواستم نباشه چه روزهاکه خدامن ببخشه ارزونبودنش کردم 

ولی الان باهزارتادکترومهندس وپولدارعوضش نمیکنم چون به من خیلی چیزارا فهموند یاد دادنشون داد باخودم آشتی ام داد خلاصه که آره میشه توزندگی هم عاشق شد

خدارو شکر ک الان خوبی😍😍

الانم همونه😂😂

با این تفاوت دیگه نزدیک به رفتن خونه خودمه خیلی بهش فکرنمیکنم

در این حد میخواستم این دوران مزخرف تموم بشه که راضی شدم بدون عروسی برم

من سنتی ازدواج کردم تاسه ماه اول دو دل بودم بااینکه شوهرم خوب بودولی مهرش به دلم نشست بعدعروسی هم یه ...

دقیقا منم تا ۳ماه خیلی دو دل بودم همش میگفتم نمیخوامش و طلاااق با اینکه خیلی خانواده خوبین و شوهرمم خیلس خوب و معریونه ولی مهر نداره تو دلم.اگه عروسی بگیریم احتمالش هست بهش عادت کنم و وابسته بشم یا ن؟

متنفرشدم ازش فقط به طلاق فک میکردم انقدرکولی بازی  سرش دراودم انقدرگفتم ولم کن برو طلاقم بده وا ...

ای جاااانم عزیزم خدا روشکر ک خوشبختی😍😍منم الان پنج ماهه عقدم اوایل تا ۳ماه ک همش گریه میکردم و فحش میدادم و ارزوی مزگشو میکردم.ولی الان خیلی بهتر شدم خیییلی فقط حسی بهش ندارم

دقیقا منم تا ۳ماه خیلی دو دل بودم همش میگفتم نمیخوامش و طلاااق با اینکه خیلی خانواده خوبین و شوهرمم ...

اگه به دلت نمیشینه گمون نکنم بعدعروسی درست بشه،ببین چه رفتاربدی داره که نمیتونی دوسش داشته باشی؟؟؟واینکه کس دیگه رومیخواستی؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اگه به دلت نمیشینه گمون نکنم بعدعروسی درست بشه،ببین چه رفتاربدی داره که نمیتونی دوسش داشته باشی؟؟؟وا ...

اخلاق بدی نداره محبتم زیاد میکنه.قبلا میخواستم آره ولی در حد دوستی بوده و عادت نه واسه ازدواج.از وقتی هم عقدم کلا فراموشش کردم کامل نه ولی خب سعی میکنم یادپ نیارمش