2777
2789
عنوان

روگش دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 29 پست
عزیزم  برو بگو این چیه برام ساختی،،انقدر دندونو بلند ساختن که دکتر سرشو زده که اندازه بشه،،مشکل ...

منم همینو میگم خجالت نکشید اینو برام چسبوند خوبه فامیلش بودم کلی هم پول گرفت

مگه بعد از چسب زدن تراش داد؟نباید قبول میکردی،چون روکش طوری ساخته میشه که اگه از چینیش تراش بخوره ب ...

اره بعد چسب زدن دید دندونام رو هم چفت نمیشه تراش داد خیر نبینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینو میگم خجالت نکشید اینو برام چسبوند خوبه فامیلش بودم کلی هم پول گرفت

همونجور که روش شد اینکارو بکنه شمام به همون راحتی برو‌اعتراض کن

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
اره بعد چسب زدن دید دندونام رو هم چفت نمیشه تراش داد خیر نبینه

معلومه ک کار بلد نبوده،اول باید چسب موقت میزد یا واش ک بلندی کارو ببینه،الان برو پیشش میتونه با یه وسیله به اسم آرشکرون راحت واسش درش بیاره و یه روکش دیگه بذاره

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
دوباره همینقدر پول ازتون میگیرن😑

افریننن این شوهر من درک نمیکنه میگم این باید خجالت بکشه نه مااا کار اون زشت بوده حتی اگه مشتری عادی هم بودیم نباید اینو میچسبوند ممم اونجا نگاه نکردم اومدم خونه چکش کردم اعصابم ریخت به هم

اگه قبول کنهههه و شوهرم بزاره برم شکایت کنم

ب خودش بگو ک راضی نیستی و زیبایی روکش واست مهمه،روکشارو معمولا بیرون درست میکنن شکایت کار بجایی نمیبره شاید لابراتوار روکشش کاربلد نبوده،ایشونم حرفه ای عمل نکردن

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹