2777
2789
والا با شانسی که ما داریم، ویروس خودش بال درمیاره از چین مستقیم میاد ایران

بله اينم حرفيه

اميدواريم كه خود ويروس ب ايران رحم كنه و ديگه اونم روي سيل مصيبت هاي ايران آوار نشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چینی ها خفاش میخورن ؟

اره..عکس اش دیدم.سوپ خفاش میخوردن

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
لهنتی فقط امضاءت...😂😂😂 اصلا همیشه خاصی 😁😍😘😘

ژووون❤🤩

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            

یه شهر 11 و 7.5 میلیون نفریو قرنطینه کردن

از سوپ خفاش اومده.واقعا بد غذاو...هستن چینیا

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
ولا بیکارید شما غصه چیو میخورید فوقشم بگیریم بمیریم مگه نمیخابمیریم یه روز هرچه زودتر بهتر☺

زندگیمون که عین آدما نبود، حداقل مرگمون درست و حسابی باشه. یه ابله خفاش خورده، بعد من مثل برگ درخت بیفتم بمیرم؟

خیلی