2777
2789
الهی که خوشبخت بشی بحق 5تن مبارکت باشه دستتم درد نکنه پست اول گذاشتی عکس رو ما کو کو نکردیم م ...

قربونت برم 

همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
چرا این جاحبوباتی را گذاشتی تو کابینت ؟ اینا باید رو کابینت باشه پیش بقیه ستش مثل جا نونی جا برنجی و ...

اخه رو كابينتم جا نيست وسليه برقيارو گذاشتم با بقيه وسايلارو سطل برنح و سطل اشغالشم گذاشتم زير سينك ظرفشويى

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه رو كابينتم جا نيست وسليه برقيارو گذاشتم با بقيه وسايلارو سطل برنح و سطل اشغالشم گذاشتم زير سينك ...

بنظرم بد چیدی . حیفه اینا گرونن اینقدر پر و پخش چیدی . همون سرویس استیل ک قابلمه اند هم جاش خوب نیست . پایه بخر . من ندیده بودم کسی قابلمه بچینه تو کابینت 

بنظرم بد چیدی . حیفه اینا گرونن اینقدر پر و پخش چیدی . همون سرویس استیل ک قابلمه اند هم جاش خوب نیست ...

چنتا از اون قابلمه استيل با چدنامو روزاى اخر ميچينم رو گازم اما الان گذاشتم تو كابينت كه زير پا نباشن ولى اخه پايه قابلمه اخه واقعا وسليه جاگيرى هستش مامانم داشت الان گذاشته تو انبارى

چنتا از اون قابلمه استيل با چدنامو روزاى اخر ميچينم رو گازم اما الان گذاشتم تو كابينت كه زير پا نباش ...

ن اتفاقا من دارم خیلی خوبه اتفاقا قابلمه تو کابینت خیلی جاگیره .یکی دو تا کابینت را اشغال میکنه برو از مامانتو بردار اگه سالمه یکم بشورش اخه چیزی نیستن ک خراب بشن اینا 

ن اتفاقا من دارم خیلی خوبه اتفاقا قابلمه تو کابینت خیلی جاگیره .یکی دو تا کابینت را اشغال میکنه برو ...

نه خريدنش بخوام ميخرم از اين چوبى سفيدا دوس دارم ولى اخه هم اشپزخونم كوچيه هم اينكه اصلا جورى نيست كه مثلا جا باشه پايه بزارم ي حالتى اشپزخونم

چنتا از اون قابلمه استيل با چدنامو روزاى اخر ميچينم رو گازم اما الان گذاشتم تو كابينت كه زير پا نباش ...

استیل ها را بچین رو گاز . چدن ها را رو پایه قابلمه . 

من عاشق جهاز چیدنم سلیقمم خوبه برا خودم هیچکس ایراد نگرفت همه گفتن چ خوبههههه 😁😁😁

نه خريدنش بخوام ميخرم از اين چوبى سفيدا دوس دارم ولى اخه هم اشپزخونم كوچيه هم اينكه اصلا جورى نيست ك ...

عه ! اره فضا کم بده . من مستاجرم یه دلاور آشپزخونه داشتم برا عروسیم 😊 با یه دریا سالن ! بدم میاد خونه بزرگ 

استیل ها را بچین رو گاز . چدن ها را رو پایه قابلمه .  من عاشق جهاز چیدنم سلیقمم خوبه برا خودم ...

اره استيلا با چدن مشكى و صورتى با كترى قوريمو ميچينم رو گاز ولى روزاى اخر از الان ميترسم بزنم بشكونم تو وسايل چيدن 

عه ! اره فضا کم بده . من مستاجرم یه دلاور آشپزخونه داشتم برا عروسیم 😊 با یه دریا سالن ! بدم میاد خو ...

اره بدى خونه كوچيكه اينكه كه فضا محدوده براى چيدن