2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور م به چند نفر گفتم گفت چون تلقین می کنی اون کار میشه ولی من می خوام یه کاری کنم اولین چیز ...

منم شنیدم میگن به هرچیزی که فکر کنی سرت میاد و ... یه چیزی تو این مایه هاس

ولی برای من واقعا ناخوداگاه الهام میشه

ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ

بعضي وقتا 

شايد بشه اونم اتفاقاي بد فقط

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم پارسال 25 بهمن ماه پدرم فوت شد، از چند روز قبلش انگار بهم الهام شده بود ولی انکارش می کردم آخه ب ...

وای خداااااااا با اماما محشور بشه به حق علی

بابای منم چن سال پیش ۵ بهمن ماه بود اومد دیدنم چن روز موند وقتی میرفت هی برمیگشت و نگام میکرد بخدا انگار میدونست دیگه نمیبینیم همو.رفتنی بهم گفت یه عکس از خودت بده بزارم تو کیف پولم گفتم حالا میگردم میدم.رفت و بعد چن روز ۲۱ بهمن ماه لعنتی سکته قلبی کرد و مرد 

بابای من ۴۲ سالش بود و جوون بود من بچه ی بزرگش بودم جز من سه تا دیگه خواهر و برادر مجرد داشتم 

الانم یادش میفتم جیگرم خون میشه 

ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ
وای خداااااااا با اماما محشور بشه به حق علی بابای منم چن سال پیش ۵ بهمن ماه بود اومد دیدنم چن روز م ...

ای واااای چقدر جوون بودن 😔

روحشون شاد باشه انشاءالله 

من بعد از رفتنِ پدرم یه تاپیک ایجاد کردم در مورد زندگی بعد از مرگ و اشخاصی که مردن ولی دوباره زنده شدن بچه های سایت هم تجربه خودشون رو گذاشتن، دوست داشتی برو بخون، وارد هر یک از تاپیکهام بشی لینکش هست چون هر چند روز یکبار به روز رسانیش میکنم و مطلبِ جدید به انتهاش اضافه می کنم. 

سلام عشق خودم نمیدونم چرا دوستت دارم😍 دقیقا برای منم فقط اتفاق بدا بهم الهام میشع😭

سلام گلم

قربونت برم عزيزم لطف داري دل ب دل راه داره❤️😘😘😘😘😘😘

وقتي احساس كردي اتفاق بدي ميخواد بيفته بهش فكر خودتو درگير يه مسئله ديگه اي كن 

من اعتقاد دارم وقتي به يچيز بد فكر ميكني حتما اتفاق ميفته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤