2777
2789
اره دوماه پیش یه هفته کاملا بیهوش بودم وقتی به خودم اومدم دیدم کل بدنم بخاطر دستور هر دکتری سوراخ و ...

اکثرا اشخاصی که تجربه نزدیک به مرگ NDE رو دارن برای مدتی بعد از به هوش اومدن دچارِ این حالت میشن که می تونن وقایع رو پیش بینی کنن یا حتی افکارِ دیگران رو بخونن یا بعضی وقتا وقتی اتفاقی میوفته یادشون میاد که قبلا این رو می دونستن. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی میتونی برای ما هم بگی ؟ یا فقط در مورد خودت صدق میکنه ؟

اکثرا خواب میبینم یا یهویی دلم یجوری میشه

سر فوت داییم و مامان بزرگم همین اتفاق برام اوفتاد

یا حتی سر کار رفتم

یا حتی با ادمی ک الان ازدواج کردم کاااااامل خوابشو دیدم مادرشوهرم فوت شده اون اومد به خوابمو گفت بهم 

تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏
خو گفتم سنت کمه بخدا امضاتم ندیدم اصلا

آره یه موردش درست بود😊

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اکثرا اشخاصی که تجربه نزدیک به مرگ NDE رو دارن برای مدتی بعد از به هوش اومدن دچارِ این حالت میشن که ...

من پدرم چن سال پیش سر ساعت ۹ صبح فوت کرد  صحیح و سالم بود 

از صبح زود بهم الهام شد دستام میلرزیدن زنگ زدم شهرستان باهاشون حرف بزنم کسب گوشیو جواب نداد فهمیدم 

ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ