2777
2789
منم دقیقا همینم گلم. گمونم حس ششم قوی داریم

من کی مادر میشم ؟

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اکثرا اتفاقای چ خوب و چ بد تو خواب میبینم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

حالا یه چی درمورد من بگو ببینم درست میگی😁

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
قبلا اتفاقی برات افتاده که خدای نکرده تا دمِ مرگ رفته باشی؟ 

اره دوماه پیش یه هفته کاملا بیهوش بودم وقتی به خودم اومدم دیدم کل بدنم بخاطر دستور هر دکتری سوراخ و کبوده

ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ

تقریبا.قبل اون ترور و اشوبایی که بعدش شد.چند ماه قبلش هی خواب جنگ واینکه مردمو ازدست داعشیا نجات میدادم میدیم.من خواب بودم اون شب حمله خودمون ولی بتز همون ساعتا ی حمله خواب اتیش وبمب انداختو دیدم.دوسه روز قبل اونم همش بمامانم میگفتم دلسوره دارم انکار یکی میخواد بنیره.چندروز بعدش که جمعه شد خبرو فهمیدم.

گاهی اوقات رویای صادقه می بینم.مثلا اینکه خواستگارم میخواد بیادو خواب نیبینم به چدروز نکشیده خبرش میاد😐😐😐😐

اره دوماه پیش یه هفته کاملا بیهوش بودم وقتی به خودم اومدم دیدم کل بدنم بخاطر دستور هر دکتری سوراخ و ...

جدی الان بهت الهام‌نشده من کی شوهر میکنم

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
تقریبا.قبل اون ترور و اشوبایی که بعدش شد.چند ماه قبلش هی خواب جنگ واینکه مردمو ازدست داعشیا نجات مید ...

ب نظرت برمیگرده پیشم؟

نور ب قبر بروسلی بباره؛ مرحوم یه چیزی میدونست که چینی هارو چک و لقتی میکرد

مال من +خواب های لعنتیم نمیدونم چیکارکنم به مشاوره گفتم گفت تلقین

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
من کی مامان میشم ؟

لعنتی 😑😂😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽