2777
2789
عنوان

ان شاالله مفید🌷

198 بازدید | 4 پست

سلام دوستای گلم

میخوام دوتا سایت معرفی کنم

فکرمیکنم اونهایی ک درباره خدا، زندگی ،دین و..سوال دارند محتوای این دوسایت پاسخ خیلی از سوالهاشون رو بده...

اولی

دومی

بااین تاپیک یه کاری دارم برای همین قفلش میکنم.

اگر از خانمها کسی نکته ای داره در خصوصی در خدمتم🌷

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

❎❗❎این تاپیک ان شاالله به روزرسانی میشه

و اگه خدا بخواد داخلش مطالب مفید و کوتاه درباره دینداری و همسرداری و فرزندداری و هرآنچه مربوط ب بهتر زندگی کردن در دنیا و اخرت میشه گذاشته میشه...

هرچندوقت یه بار به اینجا سر بزنید🌷

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

دوستان فایل خانواده متعالی رو گوش دادین؟

من خودم زمان تجرد گوش دادم خیلی برام مفید بوده و هست.

بعضی از سرفصلای بحثشو ببینید👇

• اثرات طبیعی ازدواج بر اساس روایتی از پیامبر(‌ص)
  • حسن خلق
  • توسعه رزق
  • جوانمرد شدن

• چرا برخی با ازدواج به این اثرات نمی‌رسند؟
  • کمبود محبت قبل از ازدواج
  • نداشتن و ندانستن مهارت‌های لازم
  • نگاه و تلقی غلط از ازدواج
  • خیال‌پردازی‌های قبل از ازدواج
  • تأثیر سوء، فیلم‌ها و تلویزیون بر خیال‌پردازی‌ها

• مزایای اخلاق الهی
  • اخلاق الهی و اخلاق غیر الهی
  • اخلاقِ بدون خدا، راهی به سوی بی‌دینی
  • فایده خوبی کردن «به‌خاطر خدا»

• فضیلت و فواید احترام مرد به زن
  • خانواده دوستی، اولین مشخصه افراد مذهبی
  • احترام به زن، فضیلتی برای مرد
  • احترام مرد به زن مفید برای هر دو

• کرامت و احترام گزاردن، راه تربیت و رشد
    • کرامت دادن و احترام به دختران، ریشه حل بسیاری مشکلات
    • کرامت و احترام به انسان؛ روش خدا در تربیت انسان

• اوصاف و ارزش‌های دختران
    • اوصاف دختران در بیان پیامبر اعظم
    • ارزش والای دختران و دخترداری
  • شرط تأثیر مهربانی پدر نسبت به دختر

• تقدیر و تکلیف: مسیر حرکت و رشد
  • اقسام تکلیف
    • موافق طبع، مخالف طبع
    • پذیرش و انجام تکلیف عامل رشد
  • اقسام تقدیر
    • موافق، مخالف
    • تفاوت‌های زنان و مردان؛ لازم و مسأله‌ساز
  • تکالیف با طبیعت حقیقی (فطرت) مخالفت ندارد

• تفاوت های زن و مرد
    • زبان زن پر زخم است، مردها سکوت کنند
    • زبان محبت‌آمیز زن، مرد را متحوّل می‌کند
    • غلبه بر نقطه‌ضعف، راه رسیدن به خدا
  • پدر باید مقتدر و مادر باید محبوب باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/803040/هرکی-امام-حسین-رو-دوست-داه-بیاد-واسه-ظهور-فرزندش-حضرت-مهدی-هر-روز-5-تا-صلوات-بفر?page=1

فضای این تاپیکو خیلی دوست دارم❤❤❤

تاپیکش مال سال ۹۳ ست و تا الان کاربرا هرروز به روزرسانیش میکنن و ۵تاصلوات برای ظهور امام زمان میفرستن

🎈تکبر پیش همه انسان ها ناپسند است و معمولا کسی حاضر نیست ب وجود آن در درون خود اعتراف کند و به همین راحتی انسان در تشخیص تکبر دچار اشتباه می شود.

درحالی که با کمی دقت میتوان آثار گسترده تکبر در روحیات و رفتار انسان را مورد شناسایی قرار داد.

🛇بیش از دشمنان حق که با تکبر نابود شده اند، طرفداران حق باید از وجود تکبر پنهان در خود بترسند. چون سرانجام وجود تکبر پنهان در آدم های خوب، سرنوشت ۶۰۰۰سال عبادت ابلیس است.

📚📚📚اینها جملاتی بود از کتاب ❌رهایی از تکبر پنهان❌

که خلاصه ای از کتاب رو در ۲۷ تاپیک گذاشتم. علاقه مندان میتونن برای مطالعه داخل تکبر_پنهان# شوند.

البته پیشنهاد میکنم صوتهاشو گوش بدید از اینجا http://panahian.ir/post/123