2789

پول میدم بهش چون میخواد ابروهاشو میکرو کنه اون سری میگفت ندارم میخوام صد بدم بهش روش و بذاره بده میکرو حیف دستم خالیه دوس داشتم کلش رو بدم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بگم بهم نخندین 

تخم مرغ پز چطوره ؟ به درد میخوره ؟ 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
نه بابا اونقدا ضروری نیست..بجاش میتونی ساندویچ ساز بگیری؟یا گرونه

اخه داریم ساندویچ ساز نمیدونم چی بگیرم 😢

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
ظرف سوفله خوری بگیر دارین؟

ظرف سوفله خوری یه مدل خوشم اومده یک و نیم میوفته 

عه چقد زیاد من دیدم نزدیک۲۰۰اینا😅

اره خیلی ، سبزی خرد کنم بد نیس ولی مامانم میگه به درد نمیخوره 

تخم مرغ پز خوب نیس نه؟

اره خیلی ، سبزی خرد کنم بد نیس ولی مامانم میگه به درد نمیخوره  تخم مرغ پز خوب نیس نه؟

بنظر من نه..نمیصرفه واسه تخم مرغ ک پختنش هم دردسری نداره دستگاه بزنی ب برق😄ازش بپرس خب ببین چی میگه نگو هدیه بگو مثلا مامان من ازدواج کنم تخم مرغ پز بدرد میخوره واسه جهیزیه یا ی چیز بیخودع

بنظر من نه..نمیصرفه واسه تخم مرغ ک پختنش هم دردسری نداره دستگاه بزنی ب برق😄ازش بپرس خب ببین چی میگه ...

نمیدونم والا گفتم شاید داخل اون خوشمزه تر بشه😂😂😂

قیمتشم مناسبه 

یه چیزی بگم بهم نخندین  تخم مرغ پز چطوره ؟ به درد میخوره ؟

فک نکنم. نمیدونم. شوهرم میگفت یکی از دوستاش زنش خریده. می‌گفت طرف اومده گفته خیر سرش زنم رفت خرید کرده تخم مرغ پز😁

فک نکنم. نمیدونم. شوهرم میگفت یکی از دوستاش زنش خریده. می‌گفت طرف اومده گفته خیر سرش زنم رفت خرید کر ...

😂😂😂😂

هیچی پیدا نمیکنم بخرم اخه 

گفتم شاید مزه اون فرق کنه😂😂