2777
2789
برای آزمایش عجله نکن صبر کن تست پررنگ بشه همون هم نشونه بارداری هست خیالت راحت

پس دیگ بی بی نمیزارم تا شنبه اونجا میزارم اگ مثبت شد ک میرم ازمایش اگرم نشد بازم میرم ک اگ بارداری نبود ببینم بخاطر چی عقب افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ترس دارم میترسم سه روز تاخیر مشخص نباشه

مطمعن باش مشخصه از قبل موعدم بری مشخصه دیگه شماکه ازش گذشته ولی بازم یه بی بی چک مدیکور بگیر ادرارو که ریختی داخلش بزار سریع رویه سطح صاف تو نور اصلا دستش نزن ببین چی میشه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
مطمعن باش مشخصه از قبل موعدم بری مشخصه دیگه شماکه ازش گذشته ولی بازم یه بی بی چک مدیکور بگیر ادرارو ...

الان دقت کردم بهش مث یه هاله افتاده دورش پخش شده.فعلا ک بی بی ندارم مگ بزارم شوهرم اومد بگیره

الان دقت کردم بهش مث یه هاله افتاده دورش پخش شده.فعلا ک بی بی ندارم مگ بزارم شوهرم اومد بگیره

اره گلم همینکارو بکن

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
میترسم برم منفی باشه میگم صب کنم تا شنبه اگ نشدم برم. انقدرم تهوع دارم از صب و سر گیجه

ایشاله مثبت بشه 26 دی بعد یه هفته تاخیر بیبی و آزمایشم منفی بود ولی دیروز سونو دادم دکتذم گفت برو آزمایش بده احتمالا بارداري دعا کنین باشم صبح آزمایش دادم آندومتر 11 میلیمتر بود که گفت شما هم از بده بگو اگه منفی هم بود اصلااشکال نداره ماه دیگه منکه اینجوری هم آروم شدم همم انرژی گرفتم واسه تلاش دوباره واسه بچه ام 😉

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
ایشاله مثبت بشه 26 دی بعد یه هفته تاخیر بیبی و آزمایشم منفی بود ولی دیروز سونو دادم دکتذم گفت برو آز ...

مرسی عزیزم ان شاالله.

ان شاالله ک شماهم باردار باشی عزیزم همه ب مراد دلمون برسیم ب حق صاحب این روزا خانوم فاطمه زهرا