2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از بس میریم میگیم مرگ بر امریکا فعلا که داره بلا بسر خودمون نازل میشه. من یاد گرفتم حتی برا دشمنم ه ...

همیشه میم خدا به راه راست هدایتشون کنه تا ماام ارامش داشنه باشیم.پسرم دوسالشه بخدا اینقدر تی وی نگاه کرده ججمله مرگ بر امریکا حفظ شده جدبدا اسرایل هم میگه مرگ بر اسی

اصلا خوشم نمیاد روش دارم کار میکنم میگم عیبه

از بس فساد داخلش زیاده

از بس مرگ بر این مرگ بر اون کردیم..

از بچگی یادمون دادن آرزوی مرگ کنیم برا کسایی که نمیشناسیم حتی از نزدیک یه بار فقط یه بار ندیدیم

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

وای از  زلزله بدتر کابوس من شده خدا لعنت کنه اینایی ک خونه هارو اصولی نمیسازن خونه های تهران و کرجم ک همه رو چاه میچرخه 😥😥😥 

مادرشوهرم اینا خونشونو عوض کردن قبلی همکف بود الان دو هفته اس جابجا شدن امروز کسی ک خونه رو خریده بود داشته تعمیرات میکرده ظاهرا 

گفته بود بیایین ببینین چاه نشست کرده 😨😨😨😨😨 بچه ها درست جایی ک قبلا اجاق گاز بود تو آشپزخونه به عمق بیشتر از 20 متر فرو رفته بود 😭😭😭😭😭😭😭😭 من همیشه پامو میزاشتم اونجا میگفتم بهشون زیرپام عین گهواره میلرزه میگفتن نه اشتباه میکنی 

تصور میکردم اگه یوقت اونجا بودیم چی میشد بچمم کوچیکه از وقتی دیدم هی تنم میلرزه 😢😢😢

حیفه امضای کاربریه قبلیم بود که اینجا بهش اشاره نشه 😆این سومین کاربریه از سال 95 خواننده خاموش بودم 96 عضو شدم چند ماه پیش ترکیدم سرچی ؟ سر یه گ و ز 😐 یکی دیگه در حضور شوهرش زده بود من و خیلیای دیگه بخاطرش پرپر شدیم چون تو تاپیکش کامنت گذاشتیم. لعنت ب این گ و ز خونخوار که بخاطرش چه کاربریهای قدیمی ک جونشونو از دست دادن قدر این امنیت رو بدونین تو سایت 😆😆😆 امثال ما اگه نبودیم شماها کجا میتونستین راحت بخندین 😃😃😃😃 و در آخر طبق امضای سابقم توصیه میکنم به شما بانوان گرامی لطفا حین معاشقه ، مراوده ، بحث و گفتگوی دوستانه و بزن بزن با همسر گرامیتان از هر گونه حرکت یهویی و تحت فشار خودداری کنید و در صورت خروج هرگونه باد صدا دار با بو و بی بو و  بیصدا با بو لطفا تاپیکشو نزنین روا نیست شما بگوزی ما تعلیق بشیم 😕😕😕😕😕
از بس مرگ بر این مرگ بر اون کردیم..  از بچگی یادمون دادن آرزوی مرگ کنیم برا کسایی که نمیشناسیم ...

واقعا مولانا چه زیبا گفته 

این جهان کوه است و فعل ما ندا 

سوی ما آید نداها را صدا 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
خود خواه نباش دیگه.... بقیه آدمن... یه ذره پنجره رو وا کن ببین میتونی چقد تحمل کنی اون هوا رو؟؟کرمان ...

بابا ب پیر ب پیغمبر شوخ طبعم کلا حرفام رگ شوخی داره.

من خودم وقتی یاد کرمانشاهیا میوفتم قلبم میگیره. ادمارو سر یه شوخی قضاوت نکنید.

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
واقعا مولانا چه زیبا گفته  این جهان کوه است و فعل ما ندا  سوی ما آید نداها را صدا

چه زیبا 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
ایشالا ک هیچ جا نیاد. حالا من ی شوخی کردم ریختین سرم.

ان شالله

نه عزیزم نریختیم سرت حرفت برامون عجیب بود و البته از روی استرس

من اهوازم هر لحظه باید بگم هوا الوده نشه خاک نشه اب الوده ست سیل نیاد هوا از این گرمتر نشه نکنه جنگ بشه که خوزستان اولین محل درگیری میشه نکنه خشکسالی بشه نکنه بارون نیاد جنسا تو خوزستان گرونتر از جاهای دیگه ست چون قطب اقتصادیه جدیدا هم باید بگیم نکنه زلزله بشه😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز