سبزی نعنا جعفری لازم داره .کمی برگ کرفس هم بریز و سرخ کن مثل سبزی قرمه. ولی به خاطر نعناش زود سیاه میشه و میسوزه و تلخ میشه
مراقب باش با شعله کم سرخ کن و زود بردار
کرفسو خرد کن و سرخ کن
یک پیاز بزرگ و رنده ریز کن سرخ کن زردچوبه بزن و گوشت بریز تفت بده. با مرغم میشه
بعد سبزی و کرفسو بریز و آبجوش بریز
بزار کم کم بپزه. وقتی گوشتش پخت نمک بزن. دو سه تا لیمو آب بگیر بریز داخلش. بزار یک بیست دقیقه هم قل بزنه. نوش جون
مامان من اصلا سبزی و کرفسشو سرخ نمیکنه. فقط کمی پیازشو با مرغ تفت میده. انقدرررر خوشمزه میشه. ولی خب هرکسی دوست نداره. همه چرب و چیلی میپسندن.