سارینا۲۳ مدیر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 607 عنوان دوست پسر سابقم پیام داده...بیاین لفطا | مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 35 پست پیام داده که نمیخوای از فکرم بیای بیرون؟یبار قلبمو شکوندی یبار قلبتو شکوندم واقعا بسه.بعد من گفتم فراموش کردم گفت ولی وقتی میبینمت حالت عصبی و یجور خاصی میشی.بعد گفت بیا فلان جایی که همیشه میرفتیم ولی من نرفتم..بنظرتون بخاطر عذاب وجدانش پیام داده؟؟؟ 1398/11/02 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35184 ندونی بهتره (البته اگه واقعا ندونی)چون فحشه😐😐😐😐 میدونم. ...یه بار به یکی از کاربرها که چنین حرفی داده بود گفتم چرا آلت تناسلی تون را به شکل فحش در میارید ؟ یهو گفت من منظورم کرسی بود و ...شما که کاربر مرد هستید .ولی تعجبم از زنان هستش که جزوی از بدن خودشون را در این حد تنزل میدن ✋😐 دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
matin06 عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 916 میدونم. ... یه بار به یکی از کاربرها که چنین حرفی داده بود گفتم چرا آلت تناسلی تون را به شکل فحش در ... الان به پسرا تیکه انداختی یا اینایی که از این حرفا میزنن رو خاستی مزحکه کنی؟😐😐😐😐😐بیشتر انگار داشتی به ما تیکه می نداختی
lghazalll عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 5045 میدونم. ... یه بار به یکی از کاربرها که چنین حرفی داده بود گفتم چرا آلت تناسلی تون را به شکل فحش در ... تکبیر# من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35184 الان به پسرا تیکه انداختی یا اینایی که از این حرفا میزنن رو خاستی مزحکه کنی؟😐😐😐😐😐بیشتر انگار دا ... نه خب .پسرها بنا به جنسیت شون خیلی راحت تر فحش میدن ....که البته نباید .دخترها دیگه واویلا ! دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...