2821
2789
دوست عزیز و گل همچین کاری نکن بیمه عمر الان هرماه پول میدی که بعد مثلا ۱۰‌یا ۲۰ سال اینده مثلا ۵۰ می ...

احتمالا اشتباه شمارو راهنمايي كردن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دیشب رفتم بهم گفتن اگه ماهی صد بدی سالی ده درصد اضافش کنی بعدبیست سال میشه 150

به اندازه ١٥٠ميليون الان

تورمو براتون حساب نكردن احتمالا 

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
150 که نمی ارزه 

آره منم گفتم نمی خوام دیگه. حالا موندم باماهیی صد چیکارکنم

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
900میلیون؟

بله بهمون گفتن كسي كه الان بازنشسته بشه همين امروز ٩٠٠تومن بهش ميديم

احتمالا اشتباه شمارو راهنمايي كردن

همکارم که بازنشسته شدن تعریف کردن که بعد ۲۰ سال پولی ک بهشون دادن همون پولی بوده که ۲۰ سال پیش موقع قرارداد قید شده بوده شما تصور کن بعد ۲۰ سال اون پول چقد از ارزششو حفظ کرده 

پس چطوریه 

گفتم كه به اندازه ١٥٠تومن الان

مثلا ما با ماهي ٥٠تومن شروع كرديم رفتيم پرسيديم بهمون مشاور بيمه مون گفت با نرخ تورم مثلا امروز هركي بازنشسته بشه همن امروز ٩٠٠تومن ميگيره

همکارم که بازنشسته شدن تعریف کردن که بعد ۲۰ سال پولی ک بهشون دادن همون پولی بوده که ۲۰ سال پیش موقع ...

كدوم بيمه؟

الان چه مبلغي گرفتن ٢٠سال پيش خب با ١٠ميليون ميشد خونه بخري يعني الان همون ١٠ميليونو دادن بهشون؟

همکارم که بازنشسته شدن تعریف کردن که بعد ۲۰ سال پولی ک بهشون دادن همون پولی بوده که ۲۰ سال پیش موقع ...

بیمه عمر بوده یا تامین اجتماعی؟

امضا ندارم اثر انگشت زدم
نه فكر نكنم اينجوري باشه

عزیزم بازاریابن دیگه، کسی که نمیگه ماست من ترشه... 

بیمه خیریه که نیست، برای سود خودش تاسیس شده نه سود رسانی، تنها استفاده ش خدایی نکرده فوت ناگهانیه که یه سودی به بیمه شده برسه وگرنه هیچی فقط بی ارزش کردن پوله

امضا ندارم اثر انگشت زدم
2790
2823
2791
2779
2792