2777
2789
عزیزم ماگربه های بیرونند فقط میاند تو حیاط وایوونمون اگه غذایی باشه براشون میریزیم نکنه اینم گناهه؟

نه اون اشکال نداره ولی واقعا توخونه سگ نگه داشتن  یجوریه

برای پیشرفت  باید پیش  رفت(20هستم)
عزیزم ماگربه های بیرونند فقط میاند تو حیاط وایوونمون اگه غذایی باشه براشون میریزیم نکنه اینم گناهه؟

من ک اینو نگفتم

گفتم ب جای بچه میارن تو خونه

وگ نه من خودم لاک پشت دارم... طوطی دارم

گربه هم دارم تو حیاطمونه

ما صداش میکنیم (بی غیرت) حالا شما بگو(ی پسر روشن فکر مدرن) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون خروس لاری هست اسمش لاغر نیست نژادش همینه

خب همون لاری هم شاید چاقترباشه 

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
وای خدا  اینا بچه ندارن سگ و گربه نگه میدارن مسئله‌ شرعی ب کنار  شما چیزی از تمیزی هم م ...

نه فقط شما تمیزی و کثیفی حالیت هست فقط هم شما بچه داری.ماها تو زباله دانی زندگی میکنیم خانوم بی تربیت .

مطمئن باش ما به نظافت  حیوون خانگیمون خیلی بیشتر از اون چه که شما فکر نظافت خودت هستی اهمیت میدیم

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
راست میگی سگ واقعا کثیفه

تا تجربه ی نگهداری از یه سگ و نداشتی هرگز اینقد قاطع حکم صادر نکن، نه تنها کثیف نیست بلکه جزو حیوانی هست که به علت تطابق با زندگی انسانها و رعایت اصول تربیتی اینقد محبوب هست

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱

خداوند با گربه های بهشتی محشورش کنه...به شمام صبر جزیل بده....غم آخرتون باشه😌

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

خیلی سخته . مامانم وقتی مدرسه میرفت یه طوطی داشت و تا وقتی که ازدواج کرد و بچه دار شد باهاش بود. یادمه وقتی ۱۹ سالم بود طوطی طفلی به خاطر کهولت سن مُرد. تا یک ماه دلمون خون بود . کنار خونمون خاکش کردیم . واقعا از دست دادن حیوون خونگی با انسان هیچ فرقی نداره . چون جفتشو ن عضوی از خانواده محسوب میشن 

اره گربه ی بیرون بود هر روز به ما سر میزد

حالتو میفهمم. یه گربه بود که حدود 15 سال قبل توی  حیاط خونه ی ما به دنیا اومده بود. بعدش خودش هرسال اونجا بچه می اورد. سالی دوبار. شاید 20 تا بچه گربه من دیدم. خیلیم ناز بودن. دلم براش تنگ شده. باهاش عکسم دارم. براشون اش و ابگوشت و شیر  و ... همهچی میذاشتیم میخوردن.