2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای چه لاغره زبون بسته اتفاقا ماهم خروسمون چندماه پیش مرد دادیم به پیشی هامون خوردند

بازم خوبه حلالش کردین

ما صداش میکنیم (بی غیرت) حالا شما بگو(ی پسر روشن فکر مدرن) 
من تا حالا چندتا مرغ عشق و یه لاک پشت داشتم که مردن . برا هر کدوم کلی گریه کردم الان دوتا پیشی دار ...

خیلی احساسی ان دوتا اردک داشتم یدونش مرد اون یکی سرشو گذاشته بود رو سرش خابیده بود خیلی دلم سوخت

برای پیشرفت  باید پیش  رفت(20هستم)

منم لاک پشتم موندزیرماشین فقط لاکش شکست وپاس آسیب دیدخیلی گریه کردم طفلی یه مدت اصلاغذا نمیخوردمنزوی شده بودکلی بهش رسیدم تاحالش خوب شدیه روزم بابام بردش بیابون .اون روزافسرده شده بودم.یه بارم جفته عروس هلندیم مردماده ش هی میرف بهش نوک میزدبلندش میکرددلم خیلی سوخت

وای خدا  اینا بچه ندارن سگ و گربه نگه میدارن مسئله‌ شرعی ب کنار  شما چیزی از تمیزی هم م ...

عزیزم ماگربه های بیرونند فقط میاند تو حیاط وایوونمون اگه غذایی باشه براشون میریزیم نکنه اینم گناهه؟

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)