2777
2789
عنوان

بخدا ما مردا هم احساس داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 8879 بازدید | 572 پست
وقتی تشنه محبت شوهرت باشی اونم یه خشک سرد بی روح باشه اون موقع میفهمی احساسی بودن یه مرد برای همسرش ...

آره این کاملا درسته مرد باید برا خانوادش احساس داشته باشه ولی نه اینکه تا یکی باهاش حرفید احساسی شه 

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 
😐😐😐شما از اون سمت بوم افتادی پس اونایی که میان تاپیک میزن شوهربی احساسمو چه کنم همشون منم😐😐 ...

😂

بابا شوهرم کجا بود😂😂

من این خاری را نمیپذیرم 

(توهین نبستا نظر منه جبهه نگیرین😁)

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دقیقا کمبودام زیاده

خدا زیادش کنه

شوخی#  

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
از بدسلیقگیتون هست که چنین میبینین     پس حتما نکات شیردهیو بارداریو سونو این چیزارو یادد ...

عاشقت شدم لنتی خوشم میاد کمم نمیاری😍🤣🤣😂😂

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

یه جای کار میلنگه ... فقط روی چند خط تایپیک نمیشه قضاوت کرد ... بهتره شما و اون خانوم رو یکی بشناسه و رفتاراتون رو ببینه ... گاهی از دله همین تفکراته اشتباه علاقه ای پنهان وجود داشته باشه... نفره سوم و دلسوز بهتر میتونه کمک کنه ... 

وقتی تشنه محبت شوهرت باشی اونم یه خشک سرد بی روح باشه اون موقع میفهمی احساسی بودن یه مرد برای همسرش ...

خوب عزیزم من خوشم نمیاد فک کن استثنام ایشالا همشون مهربون و احساسی باشن ایییی

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

امیدوارم علاقتون صادقانه باشه، اگه واقعا بهتون این حرف رو زدن که فعلا قصد ازدواج ندارن و فقط صمیمی شدن میتونید یه مقدار سرد برخورد کنید تا متوجه حضور و عدم حضورتون بشن، یعنی زیاد اهمیت ندید، اوایل سخته برای شما ولی میتونید مطمئن بشید که ارزش داره منتظر بمونید برای موقعیت مناسب که بخوان ازدواج کنن یا خیر، شاید ایشونم زمان نیاز دارن تا متوجه شن که به شما علاقه دارن یا نه 

و در ضمن، اگر کسی الان چون شما آدم خوبی هستین باهاتون صمیمیه، ممکنه فردا شخص دیگه ای خوب تر از شما باشه و با ایشون هم چون خوب هستن صمیمی شن بدون ازدواج ... (هم در مورد آقایون و هم در مورد خانوما صدق میکنه)  

همه چی دوست داشتن نیست، یه مقدار شناخت و آگاهیتون رو ببرید بالا و زمان بدین، متوجه سخت بودن این جدیت برای شما هستم ولی انتخاب عاقلانه زندگی عاشقانه ...

امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشید 🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

خانوما فکر میکنن پسرا از آهن ساخته شدن و قلبشون از سنگه...بابا بخدا شما اگه طرفتون رو ۳ ماهه فراموش کنید ما ۳ ساله هم نمیتونیم. حس شکست برای یه مرد خیلی سختتره تا یه دختر

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
ما مردا خیییلی احساسی هستیم

خب اگه خیلی هنر دارین این احساسو به موقع خرج کنین نه اینکه با هر صمیمیتی فاز عشق و عاشقی بگیردتون 

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 
عاشقت شدم لنتی خوشم میاد کمم نمیاری😍🤣🤣😂😂

والا خب😐

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
نه تانک آوردم😎

😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆😅😅😅😅😅😅

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه