2777
2789
حتما گلم

ممنون گلی خانومی

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لینک دستورشو ک میگی چند هفته پیش گذاشتی بذار

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
وای وای وای نوش جووون بگو چیا زدی بهش و چن ساعت مونده تو یخچال  مرسی😁

دوستان من برای این مقدار کیک, سه لیوان شیر رو میریزم توی ظرف, بعد یه فاشق ارد رو الک میکنم روش, بعد سه قاسق هم کاکائو, خوب هم میزنم تا گلوله نشن, بعد حدود یک لیوان شکر اضافه میکنم کمی هم میزنم و میزارم روی شعله متوسط, مدام هم میزنم تا به غلظت فرنی برسه, بعد اخراش هم 50 گرم کره و کمی وانیل زدم و شعله رو خاموش کردم. داخل قالب مورد نظرتون کیسه فریزر بندازین جوری که بعدا بشه روی یک هم کشید, ولی من چون قالب کمربندی داشتم کیسه ننداختم داخلش. بیسکوییت پتی پور ساده و کاکائویی استفاده ردم از هردوم یک و نیم بسته. بعد از سس کاکائویی ورداشتم و به بیسکوییت زدم و ردیفی چیدم داخل قالبم. ردیف دوم هم بیسکوییت کاکائویی گذاشتم. همینجوری به تناوب از بیسکوییت های ساده و کاکائویی ورداشتمو سس زدم و چیدم توی قالب کناررهم! سس هرچقدر داغتر باشه کیک منسجم تر خواهد بود. اینکاروتا پر شدن قالب ادامه میدیم در اخر هم از سس میریزیم روی سطح کیک. سلفون میکشیم و میزاریم یخچال. بهتره که 24 ساعت داخا یخچال بمونه تا سس بخورد بیسکوییت ها بره. کسایی هم که قالب کمربندی ندارن میتونن از هرقالب یا ظرف دیگه استفاده کنن. حتی توی ظرفهای پیرکس مربعی و مستطیلی شکل قشنگتر و منسجم تر هم میشه.

لینک دستورشو ک میگی چند هفته پیش گذاشتی بذار

دوستان من برای این مقدار کیک, سه لیوان شیر رو میریزم توی ظرف, بعد یه فاشق ارد رو الک میکنم روش, بعد سه قاسق هم کاکائو, خوب هم میزنم تا گلوله نشن, بعد حدود یک لیوان شکر اضافه میکنم کمی هم میزنم و میزارم روی شعله متوسط, مدام هم میزنم تا به غلظت فرنی برسه, بعد اخراش هم 50 گرم کره و کمی وانیل زدم و شعله رو خاموش کردم. داخل قالب مورد نظرتون کیسه فریزر بندازین جوری که بعدا بشه روی یک هم کشید, ولی من چون قالب کمربندی داشتم کیسه ننداختم داخلش. بیسکوییت پتی پور ساده و کاکائویی استفاده ردم از هردوم یک و نیم بسته. بعد از سس کاکائویی ورداشتم و به بیسکوییت زدم و ردیفی چیدم داخل قالبم. ردیف دوم هم بیسکوییت کاکائویی گذاشتم. همینجوری به تناوب از بیسکوییت های ساده و کاکائویی ورداشتمو سس زدم و چیدم توی قالب کناررهم! سس هرچقدر داغتر باشه کیک منسجم تر خواهد بود. اینکاروتا پر شدن قالب ادامه میدیم در اخر هم از سس میریزیم روی سطح کیک. سلفون میکشیم و میزاریم یخچال. بهتره که 24 ساعت داخا یخچال بمونه تا سس بخورد بیسکوییت ها بره. کسایی هم که قالب کمربندی ندارن میتونن از هرقالب یا ظرف دیگه استفاده کنن. حتی توی ظرفهای پیرکس مربعی و مستطیلی شکل قشنگتر و منسجم تر هم میشه.