دوستان من برای این مقدار کیک, سه لیوان شیر رو میریزم توی ظرف, بعد یه فاشق ارد رو الک میکنم روش, بعد سه قاسق هم کاکائو, خوب هم میزنم تا گلوله نشن, بعد حدود یک لیوان شکر اضافه میکنم کمی هم میزنم و میزارم روی شعله متوسط, مدام هم میزنم تا به غلظت فرنی برسه, بعد اخراش هم 50 گرم کره و کمی وانیل زدم و شعله رو خاموش کردم. داخل قالب مورد نظرتون کیسه فریزر بندازین جوری که بعدا بشه روی یک هم کشید, ولی من چون قالب کمربندی داشتم کیسه ننداختم داخلش. بیسکوییت پتی پور ساده و کاکائویی استفاده ردم از هردوم یک و نیم بسته. بعد از سس کاکائویی ورداشتم و به بیسکوییت زدم و ردیفی چیدم داخل قالبم. ردیف دوم هم بیسکوییت کاکائویی گذاشتم. همینجوری به تناوب از بیسکوییت های ساده و کاکائویی ورداشتمو سس زدم و چیدم توی قالب کناررهم! سس هرچقدر داغتر باشه کیک منسجم تر خواهد بود. اینکاروتا پر شدن قالب ادامه میدیم در اخر هم از سس میریزیم روی سطح کیک. سلفون میکشیم و میزاریم یخچال. بهتره که 24 ساعت داخا یخچال بمونه تا سس بخورد بیسکوییت ها بره. کسایی هم که قالب کمربندی ندارن میتونن از هرقالب یا ظرف دیگه استفاده کنن. حتی توی ظرفهای پیرکس مربعی و مستطیلی شکل قشنگتر و منسجم تر هم میشه.