2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی 😢😭😭دلمو شکست ما هنوز دوست نشده بودیم اما خیلی نشونه ها داده بود روز قبلشم ینی پریروز اومذ تو ...

اینقد ساده نبینین این چیزا رو. این همه خودزنی و آسیب

برای چیه؟  برای خودتون ارزش قائل باشید

به این حس شما میگن تله های احساسی! 

گیر کنین داخلش یه بخش بزرگی از دهه بیست زندگیتون از دس میدین. باور کنید بعنوان یک مرد میگم خدمتتون اگه یک لحظه توی کنجد فکر اکثر پسرها قرار میگرفتین خیلی  دور میشدین از اینکه فهمیدین صرفا یه نگاه fun و میان وعده ای به این چیزا دارن. 

اینقد حرص چیزی که بهش تعلق ندارین نخورید.گاهی شما خانوما از آسیب خوردن لذت میبرید چون دقیقا همیشه برعکس فکر میکنین و برعکس انتخاب میکنین و مخاطبتون حارج از دایره پختگی فکری و عقلی پیدا میکنین. حیفه واقعا

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
من قهر کردم رفتم:)بدون دلیل فقط خسته بودم اما بعدش پشیمون شدم

خوب مگ ن اون دوستت داشت چجور اجازه دادبری وی هفته چجورتحمل کردنبودتو

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
اخه اون باید بیاد بگه چشه وقتی اینجوری رفتار میکنه آدم دلش میشکنه 

اره عزیزم حق توهه بدونی اما ن اینکه غرورتو باز براش خوردکنی

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
خب خودش شروع کرد 🥺من تقصیری ندارم 

خودتونم تمومش کنین. خیلی سریع و فوری

وگرنه همه چی بضررتون تموم میشه مثه اون کاربره یکماه میگفتم نرید دوس نشید ولش کنین هی مشاوره هی حرف.. آخرشم انوااااع خاک های عالم تو سرش یکجا فرود اومد

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
اره عزیزم حق توهه بدونی اما ن اینکه غرورتو باز براش خوردکنی

اره واقعا وقتی اون اونقد واسم ارزش قائل نیست که نمیاد بگه منم به همون شکل بهش نگاه میکنم ولی خب فعلا هیچ کاری نمیکنم تا ببینم چی میشه 

خودتونم تمومش کنین. خیلی سریع و فوری وگرنه همه چی بضررتون تموم میشه مثه اون کاربره یکماه میگفتم نری ...

همش به خودم لعنت میفرستم که چرا درگیرش شدم گول خوردم متاسفانه