2777
2789
عنوان

خرید عید من

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست
اصن خودیگه زنشی خریدات با اونه دیگه 

خب اخه دستش تنگه روم نمیشه بگم لباس و مانتو انچنانی میخام.ولی هر وقت داشته برام کم نزاشته پارسال عید مانتو وشلوار  لباس رقص و انواع واقسام خوراکی برام اوردن

دعا کنین مستقل شیم از دست مادرشوهر خلاص شم🥺دلم خونه ای ک جهیزیمو بچینم میخاد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب اخه دستش تنگه روم نمیشه بگم لباس و مانتو انچنانی میخام.ولی هر وقت داشته برام کم نزاشته پارسال عید ...

خب پس بدون یکم مراعلتش کنی بد نیس ب هر حال میخاین باهم زندگی کنیم 

اما کلا قبذ عید خرید کنید بهتره. چن نزدیک عید همه چی میره بالا 

😓😓خواهر شانس ما همه چی گرون شد

شامس مایه 

چون ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد ♥️🤍💚فرزند کوروش و کاساندان . جاوید هر آنکه وطن را آباد کرد و به آن آبرو بخشید 😌 سرزمین آریایی تا ابد آریایی میمونه و هیچ ظالمی نمیتونه تاریخ و پیشینه این ملک رو از بین ببره . این خاک سراسر تاریخ است سراسر فرهنگ . هر شهری پیشینه ای داره هر جا پا میزاری ردی از تاریخ رو میبینی نبوغ ایرانیان در ساخت بناهای بی نظیر معماری حیرت انگیز و ایجاد رنگ ها زبان زده فرش ایرانی نماد تاریخ و فرهنگه برج و بارو هایی که تو هر استان لااقل چندتا ازشون هست داستان های اساطیری شاعران به نام دانشمندان بزرگ و تاثیر گذار . منابع طبیعی خدا دادی که میتونه کشورم رو از پول نفت بی نیاز کنه طبیعت چهار فصل فرهنگ های قومی و قبیله ای زبان ها و گویش های خیلی متنوع خاک با ارزش دریاهای مهم و حیاتی وجود خاویار که در دنیا نظیرش نیست مهربانی وطن پرستی و اخلاق مداری مردم و...... . و حیف و صد حیف که این کشور با تمام منابع و امتیاز هابی که داره جلو چشمامون داره به نابودی کشیده میشه . حیف که اسیر دست اهریمن شده . خدایا رستمی بفرست برای نابودی این دیوان اهورامزدا پر سیمرغی بنداز در آتش برای وطنم 😢 ضحاک داره جونای این مملکت رو نابود میکنه خدایا فریدونی بفرست 😓