2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یه هفته مونده به وقت پریود اقددام داشتم . واسه همین شوهرم باور نمیکنه حامله باشم امروز یا فردا می ...

اگه پریودت منظمه.‌حدس میزنم همون موقع ها که اقدام داشتی تخمک گذاریت بوده..چون میگن چند روز قبل و چند روز بعد از تخمک گذاری شانس بالاس‌..

انشالله بارداری عزیزم

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
اگه پریودت منظمه.‌حدس میزنم همون موقع ها که اقدام داشتی تخمک گذاریت بوده..چون میگن چند روز قبل و چند ...

ممنون 😘😘ولی شوهرم میگه اینا مطمئن نیست . درسته از اون موقع خیلی حواسش بهم هست بهم میرسه ولی میگه تا آزمایش نریم من مطمئن نمیشم

ممنون 😘😘ولی شوهرم میگه اینا مطمئن نیست . درسته از اون موقع خیلی حواسش بهم هست بهم میرسه ولی میگه ت ...

اره عزیزم حتما باید آز بدی.

اره عزیزم حتما باید آز بدی.

امروز صب شوهرم داشت میرفت سرکار من خواب بودم بهم گفت صبونه بخور. حرف آزمایشم زد دیگه نمیدونم چی گفت فقط صبونه رو یادم موند😅

این داستان :مامان خنگ 🤪

امروز صب شوهرم داشت میرفت سرکار من خواب بودم بهم گفت صبونه بخور. حرف آزمایشم زد دیگه نمیدونم چی گفت ...

خخخخخ عزیزمممم

انشالله منم به زودی مامان شم..