2777
2789
عنوان

همه بیان بگن + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی بهتره هم متفاوته هم به رنگ سال تا حدودی نزدیکه دومی تن همه هست اون گلهایی هم که بهش چسبونده پی ...

نزدیک ترین نظر به نظر خودم 😊

اره منم اول احساس کردم پیر زنیه اون گلاش 

شبیه پارچه های گلدار گیپور 

ولی بعد که زوم کردم احساس کردم از این برجسته هاست و متفاوت از اون مدلای گل قدیمی هست 

ولی خب از نزدیک ندیدم مطمئن نیستم

شما زوم کردی نظرت چی بود درمورد گلا؟

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

دومی که خیلی زشته. بازم اولی یکم قابل تحمله

بعدم الان دیگه مانتو پاییزه برا چیته؟؟؟

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
به خاطر طرح گلش به نظرتون سن بالایی میاد ؟ 

البته برو تنت کن شاید تو تن قشنگ بود، ولی  من خودم بیشتر ساده پسندم،سلیقه هرکی فرق داره عزیزم

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
اره فقط گلاش بده وگرنه رنگ و طرح و دوختش خیلی قشنگه

اره خودمم به خاطر گلاش دودلم 

ولی زوم که کردم زوی گلاش حسم بهتر شد 

اولش به نظرم گیپوری طرح گل میومد که واقعا قدیمیه

ولی بعد زوم کردم حس کردم برجسته است و متفاوته با اون طرح گیمور قدیمی ها 

اینطور نیست؟

البته برو تنت کن شاید تو تن قشنگ بود، ولی  من خودم بیشتر ساده پسندم،سلیقه هرکی فرق داره عزیزم

شهر دیگست خرید انلاین میخوام بکنم 

دومی که خیلی زشته. بازم اولی یکم قابل تحمله بعدم الان دیگه مانتو پاییزه برا چیته؟؟؟

خب یه روزایی اونقدر سرد نیست که بشه پالتو پوشید 

اونقدر هم گرم نیس بشه مانتو پوشید 

یه چیز اینجوری باشید پوشید دیگه 

نزدیک ترین نظر به نظر خودم 😊 اره منم اول احساس کردم پیر زنیه اون گلاش  شبیه پارچه های گلدار ...

اون گلها پنله مبچسبونن عزیزم اون گلهایی که برجسته هست و روی کار دوخته شده خیلی زیبا میشن و اصلا این شکلی مثل عکسی که شما گذاشتی نیست 

من همچنان نظرم اولیه گرچه مروارید الان فیورت خودم نیست ولی باز هم بین مروارید و اون گلها قطعا مروارید رو انتخاب میکنم کار مرواریدش هم کم و تو حاشیه است توی ذوق نمیزنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید