2789
عنوان

این منفیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 40 پست
چهار پنج روز.سر بارداری پسرم یه هفته بعد از تاخیر تازه هاله کمرنگ انداخت.الان نمی‌دونم امید داشته با ...

اره بابا صبرکن هنوز زوده تا ده روز بعد عقب انداختن پری صبرکن

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این ک مثبته هاله داره

منم فکر میکنم مثبته ولی تو موارد مشابه اینجا خوندم که گفتن خط تبخیر اداره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
منم فکر میکنم مثبته ولی تو موارد مشابه اینجا خوندم که گفتن خط تبخیر اداره

نمی‌دونم ب خدا دوروزه یعنی از ۳۰دی ک موعدم بود تا دیروز بعدظهری لک دیدم 

امروزم ک ۲بهمنیمو قطع شده میترسم چیز دیگه ای باشه

ن منفیه عزیزم  من دوماه پیش دقیقا بعد ی ساعت بیبی چکان هاله واضح تر از این نیفتاد اما منفی بود ...

ب بی بی چکم نمیشه اطمینان کرد😩😩

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

نمی‌دونم ب خدا دوروزه یعنی از ۳۰دی ک موعدم بود تا دیروز بعدظهری لک دیدم  امروزم ک ۲بهمنیمو قطع ...

احتمال زیاد لانه گزینی بوده.یکی دو روز دیگه بیبی بزن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

زوم شو ببین اگر هاله صورتی یا بنفشه بارداری، مال من اصلا تو عکس قابل دیدن نبود ولی زوم که میکردم میدیدم با هاله ی تبخیر که گاهی وقتا میدیدم فرق میکنه صورتیه یدونه دیگه بزن قطره چکونی مدیکور کامل نشون میده

پسرم دنیامه❤
ب بی بی چکم نمیشه اطمینان کرد😩😩

تو نت خوندم درصد منفی کاذب بیشتر از مثبت کاذبه

زوم شو ببین اگر هاله صورتی یا بنفشه بارداری، مال من اصلا تو عکس قابل دیدن نبود ولی زوم که میکردم مید ...

بدبختی اینجاست همسرم رفته یه مارکی بیبی خریده که تا حالا من ندیده بودم.همه بیبی ها میگن یک تا سه دقیقه بعد جواد درسته این زده بعد از ده دقیقه.احساس میکنم حساسیتش کمه

بدبختی اینجاست همسرم رفته یه مارکی بیبی خریده که تا حالا من ندیده بودم.همه بیبی ها میگن یک تا سه دقی ...

نه مدیکورم زده ده دقیقه فکر کنم ولی چرت میگن مال خاله ی من بعد چند ساعت هاله انداخت بود ولی واسه خودم یه هاله ی نصفه فوق العاده کمرنگ انداخت بعد ده مین کمرنگ ترم شد کلا بی بیا عجیب غریبن ولی بیخود هاله نمیندازه اگر صورتیه احتمال زیاد مثبته

پسرم دنیامه❤