2789
باید خجالت و این حرفارو بذاری کنار.به مادرت بگی که اجازه بده بیان خواستگاری.

روم نمیشه اخه ولی منم یکم خوشم میاد ازش نمیدونم چجوری بگم حتی داییم به مامانم گفت مامانم گفت نه نمیشه

بااینکہ داستانـ منوبَدنوشتی ولی توهنوزم خدای خوب منی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه نمیخواید با پسر خالتون ازدواج کنید بخواید که این ازدواج صورت بگیرد دیگه 

ن من نگفتم میخوام ازدواج کنم گفتم ازش بدم نمیاد دوس دارم مامانم راضی بشه باهاش صحبت کنم بیشتربشناسمش اگه بهم میخوردیم اون موقع

روم نمیشه اخه ولی منم یکم خوشم میاد ازش نمیدونم چجوری بگم حتی داییم به مامانم گفت مامانم گفت ن ...

دلو بزن به دریا و با مادرت صحبت کن بگو بذار بیان خواستگاری.

راستی دلیل مخالفت مادرت چیه؟

اقا حالا که هستین بیاین من یچی میگم راهنمایی کنید😐 یه پسرخاله دارم  25 یا ۲۶ سالشه خودم ۱۹ سال ...

گلم شما سنت کمه،عمق ماجراها رو نمیبینی،احتمالاً مادرتون میدونه ایشون فرد مناسبی برای شما نیست که اجازه خواستگاری نمیده،وگرنه کی بهتر از مادرتون خواهرزاده اشو میشناسه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
دلو بزن به دریا و با مادرت صحبت کن بگو بذار بیان خواستگاری. راستی دلیل مخالفت مادرت چیه؟

میگه اوضاع مالیشون ازما پایین تره یا باباش عرضه نداشت اینم همونطوریه ولی خب اونجوری نیستش ازبچگی کارکرده الانم خرج خونوادشومیده بعد چشمش پاکه تاحالا یبار توچشای من نگا نکرده 😐 ولی خب ادم باید یبارفرصت بده دیگه حداقل بزاره یباربیاد حرفشوبزنه😕

گلم شما سنت کمه،عمق ماجراها رو نمیبینی،احتمالاً مادرتون میدونه ایشون فرد مناسبی برای شما نیست که اجا ...

من مطمعنم دوسم داره که چندساله میگن

اخلاق هاشم خیلی خوبه کامنت بالاروبخون بعد مامانه من هرکس بخواد بیاد خواستگاری نمیزاره نمیدونم چرا 😑

میگه اوضاع مالیشون ازما پایین تره یا باباش عرضه نداشت اینم همونطوریه ولی خب اونجوری نیستش ازبچ ...

دلیل مخالفت مادرت مسائل مالیه پس.خب مادرت خوشبختی تورو میخواد.

ولی از جانب تو نباید حرف بزنه.تنها راه حل مشکلت اینه با مادرت صحبت کنی.

و باید عجله کنی.چون اون یه عمر که منتظر تو نمیمونه.ناامید میشه میگه حتی تو هم نمیخواستیش.

بعد تو میمونی و یه چیز مبهم تو زندگیت که ای کاش بهش فرصت حرف زدن رو داده بودم.

دلیل مخالفت مادرت مسائل مالیه پس.خب مادرت خوشبختی تورو میخواد. ولی از جانب تو نباید حرف بزنه.تنها ر ...

اره نمیدونم واقعا یامیگه اونا چه فکری راجب خودشون کردن ک اینطوری میگن😐 خودشم میدونه پسرخوبیه ها باشه عزیزم مرسی